Erdőhegyi Brigi jó géneket örökölt
Címlap / Showbiznisz / Erdőhegyi Brigi jó géneket örökölt

Erdőhegyi Brigi jó géneket örökölt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-18

Az énekesnő azért nem hízik, mert egyszerűen jó szokásokat alakított ki magának. 

 

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nagyon sokat dolgozom az alakomért! El kell ismernem, hogy nagyon szerencsés vagyok emiatt és jó géneket is örököltem..." - meséli a tabutv.hu riporterének Erdőhegyi Brigi, aki hisz a szokás hatalmában.

"Először mi alakítjuk a szokásainkat, aztán pedig a szokásaink minket. Ha valamit megkívánok, azt mindig elfogyasztom, de azt megfigyeltem, hogy alapvetően nem feltétlenül rosszak a szokásaim. Nem szoktam kilószámra enni a fehér kenyeret, nem iszok meg liter számra cukros üdítőket, szeretem a barna kenyeret!" - mondta el az internetes sztártévé riporterének az énekesnő.

Brigi azt is megfigyelte magán, hogy maximum két kiló súlyingadozás fordulhat elő nála. "Ha egy-egy stresszesebb időszakban vagyok, akkor le tudok fogyni 46 kilóra, de ha nagyon eleresztem magam, akkor lehetek maximum 49 kiló is!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a művésznő, aki apukájától örökölte a karcsúságát. "Persze nem csak a gének miatt van mindez: szoktam sportolni is, régebben pedig rengeteget baletteztem..." - magyarázza Erdőhegyi Brigi, aki a férfiakkal való kapcsolatáról is mesélt a riporternek.
 
 
[ 1947 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x