Nagy Feró: a világ legjobb dobosával zenélek
Címlap / Showbiznisz / Nagy Feró: a világ legjobb dobosával zenélek

Nagy Feró: a világ legjobb dobosával zenélek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Nagy Feró a Beatrice frontembere beszélt zenekaráról, új lemezükről és fiáról, aki egyben a zenekar dobosa is. 

 

A Beatrice több mint tíz éve nem jelentkezett új lemezzel, most viszont megújult erővel készítették el stúdióalbumukat: "Mi új dalokkal szeretnénk betörni a piacra, a friss, fiatal zenekarok közé" - árulta el az új szerzeményekről a Tabu Tv riporterének Nagy Feró.

A kezdeti nehézségek ellenére úgy tűnik a zenekar jó irányba halad, hisz Október 8-án nagykoncertet adnak a Kisstadionban: "Igazából akkor indult meg az életünk, amikor hat tagú zenekarból négy tagúvá degradálódtunk le. Két embertől megváltunk és akkor jött a nagy kérdés, hogy akkor most négyen mit tudunk csinálni? Érdekes módon megtáltosodott a zenekar és kiderült, négyen jobbak vagyunk, mint hatan. Ami lehetetlen, de ez így lett. Elkezdtünk új nótákat csinálni. Akkor felkértem a zenekart, hogy fejezzük be ezt a nosztalgiázást" - osztotta meg a Tabu TV riporterével a rocker, aki azt is elárulta, hogy saját fiát rakta a zenekari dob mögé, nem véletlenül.

Az új lemezen Magasvári Viktor gitározik, Laczik Ferenc basszusgitározik és a frontember fia, Nagy Hunor Attila dobol: "Hat éves korában, amikor lent tanítottam a Rock táborban Tokajban, akkor ott a közelben volt fellépésünk Sárospatakon. Tudtuk, hogy dobolgat, gondoltunk egy poén erejére belevesszük a buliba és akkor ő dobolta le az egyik dalunkat. Úgy maradt, később már 2-3 dalt dobolt. De amíg ilyen kicsi volt aranyos volt, mert nem lehetett látni a dob mögött. Amint olyan 14 éves lett, 15, mondtam, hogy most már nagyon jól meg kell tanulnod dobolni, mert nincs benned poén. Nem mint apa mondom, hanem mint zenekarvezető és zenész, hogy életem legjobb dobosával zenélek most együtt" – mesélte a kezdetekről Feró, aki nagykoncertjükre többek között Wolf Katit is meghívta, mint vendégelőadót.
 
 
[ 2119 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x