Csillogó szemmel nézték a börtönlakók Kunkli Tivadart
Címlap / Showbiznisz / Csillogó szemmel nézték a börtönlakók Kunkli Tivadart

Csillogó szemmel nézték a börtönlakók Kunkli Tivadart

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-23

Nem az a cél, hogy elsüllyedjünk! A Bob Sappet legyőző harcos nemrég a tököli börtönben mutatott élő példát az ott raboskodóknak. 


Rendezvénynaptár
A sport adta kitörési lehetőségről és a magunkba vetett hit fontosságáról beszélt Kunkli Tivadar a tököli börtönben, ahol 120 fiatalkorú rabnak tartott élménybeszámolót a Bob Sapp elleni K-1-es győzelméről. A szegénységben felnőtt harcost megdöbbentették a börtönben tapasztalt körülmények, de próbált reményt adni a fogvatartottaknak, akik közül mindenkit szívesen lát edzésen a szabadulásuk után.

"Nagyon jó érzés, hogy csak csillogó szempárokat láttam a teremben. Amikor megjöttem, mindenki tapsolt... rázott tőle a hideg!" - kezdi élménybeszámolóját a tabutv.hu videójában Kunkli Tivadar, akit stábunk is elkísért a rendhagyó börtöntúrára.

"Az élet tényleg elég rövid, úgyhogy nem hiszem, hogy Ők arra vágynak, hogy ilyen körülmények közt töltsék le... ez mind elvesztegetett idő az ő életükből, ezért most élő példaként szeretnék segíteni Nekik, hogy lássák az előrejutási lehetőségeket!" - magyarázza a brutális harcgép.

Kunkli Tivadar a kérdésekre válaszolva elmondta, hogy ő is nyolc éves kora óta szülők nélkül nőtt fel, nagypapája nevelte fel, nagyon szerény körülmények között. Nagypapája példaképévé vált, mert belénevelte a munka szeretetét, és ez a kitartás, és elvégzett munka vezette őt fel a csúcsra. Felhívta a fiatalok figyelmét arra, hogy amennyiben hisznek magukban, és mindent megtesznek céljaik elérésének érdekében, ők is elérhetnek mindent, határ a csillagos ég, csak dolgozni kell érte, sokat és hittel dolgozni.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2803 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x