Gesztesi Károly fiaival strandolt
Címlap / Showbiznisz / Gesztesi Károly fiaival strandolt

Gesztesi Károly fiaival strandolt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

Az Országos Mentőszolgálat és a Holiday Beach Budapest Hotel közös Karitatív napot szervezett a szálloda strandján. Hazai sztárok tucatja, Bebe, Papp Gergő, Gesztesi Károly, Jáksó László, Dolly, Keresztes Ildikó, Harsányi Levente, Horváth Éva, Kustánczi Lia, Kis Hegedüs Réka, Tóth Gabi, Gáspár Laci és Bertók Maya vettek részt az eseményen, hogy így közösen segítsenek az OMSZ-nek. A szórakozáson kívül a Mentőszolgálat egész nap elsősegélynyújtást oktatott a helyszínre látogatóknak. Egy különleges életmentési bemutatót is tartottak, ahol a Back II Black frontemberét, Bebét mentették meg, aki "vérben" úszott, ugyanis eljátszotta, hogy a medence mellett elcsúszott és eszméletét vesztette. 

 

A Holiday Beach Hotel által szervezett rendezvényen a szálloda és több támogató csaknem kétmillió forintot adtak át a színpadon Győrfi Pálnak, az OMSZ szóvivőjének. Jáksó Laci és Bebe a mentőszolgálat fő támogatói, valamint Dolly, akiről sokan nem is tudják, de nagyon sokáig dolgozott a Mentőszolgálatnál, nagyon boldogok voltak, hogy az OMSZ segítséget kapott és a színpadon együtt örültek a befolyt összegnek. A rendezvény fővédnöke, Tarlós István főpolgármester volt, az ő megbízásából vett részt az eseményen, Szeneczey Balázs kabinetfőnök és családja.

Horváth Éva, Keresztes Ildikó, Kustánczi Lia, Kis Hegedüs Réka és Bertók Maya a teraszon élvezték a nyári meleget és a napsütést baráti társaságban. Horváth Éva elrettenthetetlen, ha sportról van szó, hiszen a nagy melegben is biciklivel érkezett a Római parti strandra és elmesélte, hogy aznap délelőtt még a Margitszigeten is volt futni. A sztárhölgyek ugyan a medencébe nem merészkedtek, de színes koktélokkal szívesen hűtötték le magukat a tavaszi melegben.


Papp Gergő, Gáspár Laci és Gesztesi Károly családostul érkeztek az eseményre. A gyerekek nagyon élvezték, hogy ez a nap csak róluk szólt. Papp Gergő kisfiának nagy kedvence Király L. Norbi, így mikor felfedezte Norbi mentorát, Keresztes Ildikót, rögtön egy kisebb produkcióval állt elő. Ildikó remekül szórakozott a kis Ábel tánc- és énekbemutatóján.

Gesztesi Károly egész napos forgatás után ért ki a strandra, így fiaival együtt rögtön bevetették magukat a medencébe, ahol aztán kezdődhetett a játék. A fiúk kiélvezték a gyereknap minden percét és önfeledten játszottak apukájukkal. Gáspár Laci is elhozta kislányát, Mirit a strandpartira, de Laci nemcsak a napsütést élvezte, hanem fel is lépett az eseményen a strandolók legnagyobb örömére. Miri vállalta, hogy papája mögött a színpadon "háttértáncosként" szórakoztatja a közönséget.


A szervezők Gáspár Laci mellett Tóth Gabit is meghívták, hogy az ő fellépésével is színesítsék az aznapi programot. A színpadon az énekesek mellett Harsányi Levente, az OMSZ fő támogatója, vállalta a műsorvezetői feladatokat.

Az egész napos rendezvény teljes bevételét az OMSZ-nek ajánlották fel a szervezők, így a strandra látogatók nemcsak egy kellemes napot tölthettek el, hanem jelenlétükkel is segítettek a Mentőszolgálatnak. 

 
 
[ 4180 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x