Novák Péter megvédi Alföldi Robit
Címlap / Showbiznisz / Novák Péter megvédi Alföldi Robit

Novák Péter megvédi Alföldi Robit

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

A színész szerint kollégája csak egy érzékeny művész, aki érzékenyen reagál egy szélsőséges pártalakulat támadásaira. 

 

Rendezvénynaptár
Senki előtt sem ismeretlen, hogy a Nemzeti Színház vezérigazgatója, Alföldi Róbert írásbeli figyelmeztetést kapott Réthelyi Miklóstól, a nemzeti erőforrás minisztertől amiért az Őt ért folyamatos támadások végkifejleteként nemrég egy sajtótájékoztatón az egyik értelmezés szerint orális szexre biztatta a Jobbik közeli Nemzeti 1 Televízió egyik munkatársát. A szóban forgó újságírónő a sajtótájékoztatón megkérdezte Alfölditől Madách Az ember tragédiája kapcsán: "Ön ezt egy 12 évessel megnézetné a darabot?" "Meg bizony" - hangzott Alföldi válasza, majd hozzátette: "önnek pedig kívánok olyan orális szexet, innentől kezdve egész életében amit abban látott". (Alföldi értelmezése szerint éppen arra utalt, hogy az előadásban nincs orális szex, vagyis orális szex nélküliséget kívánt...)

A Tabu Tv riportere nemrég egy zenei rendezvény szünetében kérdezte Novák Pétert arról, hogy mi a véleménye a barátja és kollégája körül kialakult heves állapotokról. "Szerintem nem az Alföldi Róbert verte ki a biztosítékot, hanem az a szélsőséges pártalakulat, amelyik azt gondolja, hogy az lenne a választók által megszerzett hatalom, hogy mindenbe beleszóljanak. Ez nem így van: ez inkább felelősség! Az, hogy minderre egy érzékeny művész érzékenyen reagál, a műfajnak a sajátja: el kell viselni. Azért szeretjük a színészeket, a színházat és a filmművészetet mert különleges emberek csinálják, ez egy idegrendszeri munka. Alföldi Róbert annyi támadás célkeresztjében áll most éppen, hogy nem véletlen, hogy elragadtatja magát bizonyos fülek számára..." - kommentálja az eseményeket Novák Péter a tabutv.hu videójában.

"Ha az ember kívülről lát valamit, akkor mindig bölcsen azt mondja, hogy pörögjön le rólunk minden mint az esőkabátról az esőcsepp, de ez nem lehet így. Ha nem fékezünk meg bizonyos energiákat és erőket időben, azoknak rettenetes következményei vannak!" - állítja Novák a Tabu Tv felvételén, aki szerint el kell fogadni, hogy egy idő után a színészeknek is elfogy a cérnája.
 
 
[ 1698 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x