Palvin Barbara énekesnő szeretne lenni
Címlap / Showbiznisz / Palvin Barbara énekesnő szeretne lenni

Palvin Barbara énekesnő szeretne lenni

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

A magyar sztármodell énekléssel vagy színészkedéssel szeretne foglalkozni, ha már nem tud megélni a szépségéből. 

 

Palvin Barbara a Fashion Awards Hungary 2011 díjátadó kedvéért repült haza Londonból egy estére, a rendezvényen őszintén mesélt hétköznapjairól a Tabu Tv riporterének. "Mostanában Angliában vagyok, júniusban New York-ban fogok tartózkodni, júliusban pedig Párizsba kell majd mennem. Az utazások során mindent az ügynökségek intéznek: elküldik levélben, hogy hová kell mennem, mikorra kell odaérnem, milyen kocsi fog felvenni, hány napig maradhatok ott... Nekem csak az a lényeg, hogy ott legyek és szép legyek!" - magyarázza a modell, akinek a szépségipar mellett még iskolai kötelezettségeivel is meg kell birkóznia.

"Pont múlt héten végeztem az összes vizsgámmal: szerencsére mindent tökéletesen megcsináltam, így mehetek az utolsó évembe. Így elég stresszes a munka, hogy sulival együtt kell csinálnom, de szerintem megéri!" - meséli a tabutv.hu riporterének Palvin Barbara.

A fiatal szépség mindaddig tervezi a modell karrierjét, amíg szüksége van rá az ügynökségeknek, de a szépségipart követően is megvan már a terve. "Utána színésznő vagy énekesnő szeretnék lenni, de ez majd kiderül! Nagyon szeretek énekelni: itthon nyertem például népdal éneklési versenyt is!" - nevet fel a videóban Barbi.
 
 
[ 3040 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x