Fluor Tomi: bizonyítani tudom, hogy nem vagyok drogos!
Címlap / Showbiznisz / Fluor Tomi: bizonyítani tudom, hogy nem vagyok drogos!

Fluor Tomi: bizonyítani tudom, hogy nem vagyok drogos!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Gyomorgörcs! A tinisztár szerint sokkal súlyosabb a botrányvideójánál, hogy Kiszel Tünde józanul rágalmazza és drogosként emlegeti. Fluor Tomi a médiából értesült arról, hogy a naptárceleb beperelte, de hivatalos értesítést még nem kapott. 

 

Fluor nagyon szégyelli magát a pár hete újra napvilágra került Kiszel Tünde féle botrányvideó miatt, amelyben a szőke bulvárhős szemérem- és hónaljszőrzetéből csinált viccet. A két évvel ezelőtt készült alkoholmámoros nyilatkozatot azóta több millióan nézték meg az interneten, azóta pedig a bulvárlapokban, a legnagyobb kereskedelmi csatornákban, sőt a sarki kisboltban is erről folyt a vita. Fluor Tomi most a Tabu Tv riporterének vall őszintén az ügy jelenlegi állásáról!

"Eddig úgy állt, hogy Tünde beperel, de erről még nem kaptam értesítést. Gondolom ennek is van egy átfutási ideje" - beszél a jogi útvesztőtől Fluor, aki már ezerszer megbánta, hogy szájára vette Kiszel Tünde intim szőrzetét. "Bocsánatot kértem tőle tévén keresztül is, ő kijelentette, hogy ezt nem fogadja el, de ezzel nem tudok mit csinálni... Én nem szeretném, hogy erről beszéljünk, mert én nem haknizom ezzel reggeli és délutáni műsorokban!" - mondja a riportban a Mizu sztárja, aki ezzel arra utal, hogy Kiszel minden lehetséges fórumon hangot ad a tinisztár okozta sérelmeknek.

"Enyhítő dolognak tartom azt, hogy ez az egész már két éve volt. Akkor közelében sem voltam a médiának és tényleg csak egy hülyegyerek voltam, aki feltévedt egy celebrendezvényre, ahol ingyen volt a pia. Sokkal súlyosabbnak tartom viszont azt, hogy Kiszel Tünde józanul rágalmazott engem tévécsatornákon: ledrogosozott és sorolhatnám... Tudom bizonyítani, hogy ezek nem igazak!" - magyarázza a tabutv.hu felvételén Fluor Tomi, aki rettentően kétségbeesett, amikor kiderült, hogy ismét felkerült a netre a videó, ami egyébként már egy évvel ezelőtt is elkezdett terjedni egyszer.

"Megmondom őszintén, hogy nekem egy fél napos gyomorgörcs volt, amikor megláttam a videót. Ültem az ágyon és néztem ki a fejemből, mert tudtam, hogy ez nagyon durva lesz... Szégyelltem magam, mert nem is Kiszel Tünde ellen szólt ez az egész, egyszerűen csak egy részeg rendbontás volt. Lehetett volna akárki a célpont abból a szintből, amit Tünde képvisel!" - meséli a Tabu Tv riportjában Fluor, aki egyébként személyesen nem is ismeri az említett szőke bulvárhőst.
 
 
[ 2965 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x