Dombovári Vanda idegeneknek integet az utcán
Címlap / Showbiznisz / Dombovári Vanda idegeneknek integet az utcán

Dombovári Vanda idegeneknek integet az utcán

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-01

Az RTL Klub műsorvezetője szerint nem csak az alázat, hanem a vicc is nagyon fontos az utcán való bringázásnál. 

 

A Tabu Tv riportere rendkívül körültekintően arról kérdezte nemrég egy rendezvényen a híresen mindenhová biciklivel közlekedő Dombovári Vandát, hogy nem izzadt-e meg az oda úton kétkerekűzés közben.

"Természetesen amikor műsort vezetek és színpadra kell állnom, akkor nem bringával érkezem, de majdnem minden munkahelyemre így járok. A minap például elindultam a városba forgatni és hangalámondani, ezután pedig még egy balett órát is beiktattam és a végén 39,5 kilométernél állt meg az óra. Úgy éreztem, hogy az a nap klassz volt: tettem valamit az egészségemért!" - meséli a műsorvezető.

"Egyáltalán nem fáradok ki a biciklizésben és nincsenek látható nyomai sem. A biztonság kedvéért egyébként mindig van nálam papucs, törölköző és tűsarkú is, mert így öt perc alatt bármikor át tudok alakulni..." - magyarázza a tabutv.hu videójában Vanda.

A képernyős azt sajnálja a legjobban, hogy itthon még nem akkora divat a kerékpározás mint Hollandiában. "Igyekszem nagyon udvarias lenni az autósokkal és azt hiszem, hogy ezt észreveszik és meg is hálálják. Szerintem ebben is fontos az alázat, az előzékenység és a vicc. Mindig integetek a biciklis társaimnak, hogy egy kis humort csempésszünk a dologba. Mindenkinek integetek és mostanában azt veszem észre, hogy vissza is integetnek!" - osztotta meg a Tabu Tv weboldalára klikkelőkkel Dombovári Vanda, aki a videóban tanácsokkal is ellátja a kezdő bringásokat.
 
 
[ 1957 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x