Fluor Tomi pénzszórás helyett lakásra gyűjt
Címlap / Showbiznisz / Fluor Tomi pénzszórás helyett lakásra gyűjt

Fluor Tomi pénzszórás helyett lakásra gyűjt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-27

Nem csak a lelkének, hanem a pénztárcájának is jó a hirtelen jött extra népszerűség, azonban állítólag Fluor nem költekezik ész nélkül. 


Rendezvénynaptár
Az elmúlt pár hónapban kezdett csak el igazán ismertté válni az ország kedvenc Mizus fiúja. Fluor azóta a legnépszerűbb tévéműsorok gyakori vendége, világmárkák szponzorálják, a fényképes ajándéktárgyait veszik mint a cukrot és hétköznap is folyamatosan fellépni jár. A rengeteg munkát és a tehetséget persze meg is kell fizetni, de Tomi szerint nem a pénz a fontos.

"Persze most jobban élek mint előtte, de ki kell hangsúlyoznom, hogy egyáltalán nem a pénz motivál. Jó, ha van pénz abból amit szeretek, de akkor is ugyanígy csináltam mindent, amikor tíz éven át nem volt pénzem a zenélésből" - magyarázza a Tabu Tv videójában Fluor.

"A bevételeim nagyrészt félreteszem, maximum szükséges dolgokra költök: elektronikai kütyüket, ruhát és kaját szoktam venni. Abszolút nem költekezek és nem élek nagy lábon, hanem ugyanúgy meggondolom, hogy mit vegyek meg és mit ne. Nem szórom a pénzt!" - meséli a tabutv.hu riporterének a tinisztár, aki már azt is tudja, hogy mire költi a félretett pénzét, ha összejön a kívánt összeg. "Autón még nem gondolkodom, legelőször inkább lakást fogok venni, de azt sem most, mert azért annyira még nem keresek jól. Egy pár éven belül nagy célom, hogy saját lakásom legyen, mert nem szeretnék még akkor is albiban lakni..." - számol be terveiről a riporterének Fluor Tomi.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2047 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x