Jerzy nyertesen jött ki az álló cerkás sztoriból
Címlap / Showbiznisz / Jerzy nyertesen jött ki az álló cerkás sztoriból

Jerzy nyertesen jött ki az álló cerkás sztoriból

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Rövid helyzetjelentés: a Való Világ sztárja megkapta a lengyel állampolgárságot, egész alakos meztelen fotókat kap a rajongóitól és nem zavarják az álló cerkás szexfotói. 

 

Nagyon keveset hallani Jerzyről mióta kijött a villából, de a valóságshow-hős most mindenről beszámol a Tabu Tv nézőinek, ami az elmúlt pár hétben történt vele. "Megkaptam a lengyel állampolgárságomat. Hat éve küzdök ezért a papírért, de most végre megkaptam a másik felemet is!" - meséli a Jerzy riporternek, aki a vérében érzi a lengyel gyökereket.

A szexi VV4 fiú nem csak az új okmánynak, hanem a rengeteg női rajongónak is örül. "Százezrével kapom az e-maileket, hogy szeretnének velem találkozni és randizni. Mindenki össze szeretne velem jönni, még ha nem is lehetne belőle kapcsolat, akkor esetleg alkalmi partnerként... nagyon kemény! Olyanokat írogatnak a lányok, amiket nem gondoltam volna, hogy képesek írni!" - magyarázza Jerzy.

"Kaptam már egész alakos meztelen fotót, sőt néha egy-két rész is ki volt emelve. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esik jól, de még sohasem használtam ki a helyzetet. Amikor odajönnek hozzám a lányok ismerkedni, mindig a VV-ről kezdenek el kérdezősködni, ez pedig annyira nem személyes téma és így nem lehet jól ismerkedni" - mondta el az internetes sztártévében a kigyúrt valóságshow-hős, aki azt fájlalja a legjobban, hogy nem a belső értékeire kíváncsiak az emberek. A villában volt egy hölgy, aki Jerzy belső értékei után is érdeklődött, kapcsolatuk viszont mégsem folytatódott a show után.

"Ha az Isten úgy akarta volna, akkor még mindig együtt vagyunk Gigivel, de a villában mégis pontot tettünk a dolog végére. Azóta még nem beszéltük át, hogy mi történt ott, de nagyon jóban vagyunk azóta is!" - adta hírül a tabutv.hu honlapján Jerzy.

Nem mehettünk el amellett sem, hogy az ex-chippendale fiú villaléte alatt több pikáns fotósorozat és videó is napvilágot látott róla. Jerzy több melegeknek szóló weboldalon is pózolt félre nem érthető szituációban: meztelen testtel, maszturbálva és magát simogatva tűnt fel a neten.

"Az álló cerkás képeket és a tükörshowt tényleg megcsináltam, azt is tudtam, hogy maximálisan ki fog derülni, ha bemegyek a villába, de én ezt bevállaltam! Engem nem zavar, mert az emberek elfogadnak és nem ítélnek el emiatt: mindenhol csak pozitív visszajelzéseket kapok!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Jerzy, aki azt vallja, hogy ebből a sztoriból is nyertesen jött ki.
 
 
[ 2181 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x