Jerzy lepattintja az érdekbarátokat
Címlap / Showbiznisz / Jerzy lepattintja az érdekbarátokat

Jerzy lepattintja az érdekbarátokat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Való Világ kigyúrt sztárja nem biztos abban, hogy jól kezeli a körülötte lévő érdekembereket, de legalább kezeli valahogyan. Jezyt volt iskolatársak és régen látott távoli rokonok is szép számmal keresik meg mindenfélével. 

Jerzy nem örült, amikor kettőjük közül Alekosz nevét hirdették ki győztesként a ValóVilág4 műsorvezetői, de azóta már megvigasztalódott és megpróbál élni a villalét teremtette új lehetőségekkel. Az ismertség azonban nem csak pénzt, pozitív szemléletet és szeretetet, hanem néhány kellemetlen pillanatot és húzós helyzetet is hoz az emberek életébe.

"Rengeteg ismerősöm felkeresett, akikkel három vagy négy éve nem beszéltem. Mindenkinek mondtam, hogy csak egy érdekbarát, mert a villába való bekerülésem előtt nem is kerestek! Vannak magyar szálon rokonaim is, akiket három alkalommal is megkerestem a beköltözésem előtt, mindhárom alkalommal azt ígérték, hogy majd visszahívnak, de nem tették, a kiköltözésem után meg már ők kerestek meg" - számol be az elmúlt hetek történéseiről Jerzy a Tabu Tv videójában.

"Nem tudom, hogy jól kezelem-e az érdekembereket. Alapvetően nekem az a fontos, hogy a saját barátaimmal tudjak találkozni eleget egy héten, az meg csak pluszban jó, ha új emberekkel is ismerkedhetek és elmehetek velük ide-oda" - mondja a tabutv.hu riporterének VV Jerzy.

A valóságshow-hős a Look Your Best rendhagyó testedzésén arról is mesélt, hogy milyen érzés a ValóVilág4 második helyezettjének lenni. "Addig a pontig bele sem mertem magamat élni a főnyereménybe, amíg nem ültünk ott ketten Alekosszal a kanapén a fináléban. Rosszul esik az embernek, ha beleéli valamibe magát és nem úgy lesz... nem volt túl jó, hogy az egész ország látta a szomorú fejemet!" - nevet fel a sztártévé riportjában VV Jerzy, aki egyáltalán nem csalódott, mert rengeteg jó lehetőség megtalálta őt a játék után.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1892 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x