Dammak Jázmin átállt a másik oldalra
Címlap / Showbiznisz / Dammak Jázmin átállt a másik oldalra

Dammak Jázmin átállt a másik oldalra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

A szépségkirálynő ezúttal nem csak szép lesz, hanem zsűritagként pontozza majd a TV2 új műsorába jelentkező lányokat. 

 

Hajdú Péter, A Szépségkirálynő producere Dammak Jázmint is felkérte, hogy zsűrizzen a TV2 új produkcióban. A szépség persze boldogan vállalta a feladatot, hiszen így végre a másik oldalról is betekintést nyerhet a szépségiparba.

"Megtisztelő, hogy a véleményemre kíváncsiak. Gondolom adta magát, hogy egy Királynőt is beültetnek a zsűribe, annak meg külön örülök, hogy rám esett a választásuk" - meséli a tabutv.hu videójában Jázmin.

"Hajdú Pétert nem tekintem a főnökömnek, de nem tudom, hogy milyen lesz vele a közös munka. Eddig még túl sokszor nem találkoztunk, de nem gondolom, hogy bármi probléma lenne közöttünk" - magyarázza Dammak Jázmin a sztártévé felvételén, aki tulajdonképpen sehogy sem készül a Szépségkirálynőre.

"Nem számítottam semmire a lányok tekintetében. Nekem az a fontos, hogy valaki összhatásában legyen szép és legyen jó a kisugárzása. A zsűrizésre nem készülök, majd csak a felkészítő táborban és a forgatáson fogok ezen agyalni" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Jázmin, aki egyedül azt tanácsolja a jelentkezőknek, hogy érezzék jól magukat a színpadon.
 
 
[ 2324 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x