A sztárok ici-pici fürdőruhában barnultak!
Címlap / Showbiznisz / A sztárok ici-pici fürdőruhában barnultak!

A sztárok ici-pici fürdőruhában barnultak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Hazánk legdögösebb sztárjai elkezdtek felkészülni a nyári szezonra, hogy a szexi ruhák még jobban mutassanak amúgy is tökéletes testükön! Budai Zsuzsa, Erdőhegyi Brigi, VV Zsófi és a Bad Boyz két tagja, Tomi és Alexis is kipróbálták az új UV mentes barnulás őrületét! 

A sztárhölgyeknek idén nem jut majd sok idejük arra, hogy hosszasan élvezhessék a napsütést. Rengeteg munkájuk miatt nem jut a pihenésre idejük, ezért is választották a Tanity UV mentes barnulást, mely 10 perc alatt csodás színt ad.  Ez a barnulás legegészségesebb módja, ugyanis egyáltalán nem érintkezik a bőr a káros UV sugarakkal. VV Zsófi és Budai Zsuzsi a tökéletes szín kedvéért bikinire vetkőztek, hogy testük egyenletesen „süljön le”. Erdőhegyi Brigi inkább egy strandruhát választott, ő inkább a karjait és a lábát szerette volna lebarnítani.


A helyszínen tartózkodó férfiak a Bad Boyz két tagja, akik amúgy is kreol bőrűek, de a legsötétebb szín azért remekül látszott rajtuk. Szabó Tomi szerelme, Tápai Szabina minden nyáron versenyeznek egymással ki a barnább, így volt ez idén is. A Tanity használata után Szabina megadta magát és belátta súlyos vereségét. Szabi kipróbálta a fiúkon, hogy is működik ez a festékszóró pisztoly, a két Bad Boy pedig feltett kezekkel várták a lövedéket.


 Sztárjaink nem hittek a szemüknek a kezelés után, hogy ilyen fantasztikusan lebarnultak, alig 10 perc alatt. Az amúgy is remek alakjukat, most még jobban ki tudják hangsúlyozni az újonnan szerzett bőrszínükkel.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4690 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x