Janicsák Veca magánéletét is videóra veszi
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Janicsák Veca magánéletét is videóra veszi

Janicsák Veca magánéletét is videóra veszi

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-11

Janicsák Veca egy nem mindennapi ötlettel állt elő a rajongói legnagyobb örömére, hiszen elindította a Veca TV-t, ahol magánéleti és szakmai titkokba is betekintést enged az érdeklődőknek. 


Rendezvénynaptár
Hónapokkal ezelőtt ért véget az X-Faktor első szériája és hamarosan jönnek a trónkövetelők, a műsor legjobb női hangjának sikere azonban mind a mai napig töretlen, a rajongóinak száma pedig egyre csak gyarapszik. Veca többször is elmondta már, hogy szíve szerint minden rajongójával személyesen tartaná a kapcsolatot, a rengeteg próba és fellépés miatt azonban erre nincs lehetősége. Éppen azért, hogy a rajongóit még közelebb tudhassa magához, a közelmúltban elindította a Veca TV-t, ahol egy átlagos napját követheti nyomon a néző.

"Veca úgy döntött, hogy rajongói családját egyedi módon, egyszerű, némileg vágatlan videó üzenet formájában fogja heti rendszerességgel meglepni, ahol is a nézők betekintést nyerhetnek Veca életébe. A videók két részre lesznek bontva, egyik részben mindig egy kicsit a szakmát, az éneklést és az ezzel kapcsolatos élményeit fogja bemutatni, a másik részben pedig kicsit megismerhetjük mindennapjaiba. Ez a kis műsor kifejezetten azoknak készül, akik szeretik Vecát és azt, amit ő képvisel. Nem egy profi TV filmről beszélünk, hanem egy olyan anyagról, amit Veca és segítői saját maguk készítenek el, éppen ezért a lehető legközelebb tud a néző VECA VILÁGÁHOZ kerülni" – írják a videó megosztó portálon.

Folytatás a napiaszonline.hu-n.

 
 
[ 2617 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x