Gyakran veszekednek a Hooligans tagjai
Címlap / Showbiznisz / Gyakran veszekednek a Hooligans tagjai

Gyakran veszekednek a Hooligans tagjai

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-03

Tibivel, a Hooligans szólógitárosával beszélgetett nemrégiben a Tabu Tv stábja. Kiderült, 15 év együttlét után is hajba szoktak kapni a kemény rockerek. 

 

"Itt is vannak összeveszések és veszekedések, de egy jó család vagyunk és nagyon toleránsak vagyunk egymással, elfogadjuk egymás hülyeségeit. Bajban, jóban együtt vagyunk mindig és segítjük a másikat, illetve örülünk a másikkal, ha erről van szó. Gyakorlatilag harminckét éve vagyunk Endyvel, Csipával úgy huszonöt éve, tehát jól működik a zenekar, jól tudunk alkalmazkodni egymáshoz, és ami a legfontosabb, hogy szeretjük egymást" – mesélte a Tabu Tv riporterének Tibi, aki később beszámolt arról, hogy mindenkinek vannak apró hülyeségei, de el lehet őket nézni.

"Mindenkinek vannak rigolyái. Csipa mondatai például sorozatosan ellentmondanak egymásnak és rosszul szokta tűrni az utazást. Endy mindig nagyon sokat ígérget, mindig mindent el akar vállalni, aztán, mondjuk, iszik egy kicsit és semmit nem tud teljesíteni. Én meg kicsit hisztis vagyok, de nem úgy, mint egy celeb, mivel én zenész vagyok" – számolt be a tabutv.hu riporterének a Hooligans szólógitárosa, aki azt mondja, jókat szokott nevetni a közönségen.

"Szoktak hülyeséget csinálni az emberek koncerten. Fel szoktak dobálni mindenféle dolgot. Ezeknek szoktunk örülni, mert kiakasztjuk a dobra vagy Csipa nyakába rakjuk. Ezek a hetvenes évek óta folyamatosan mennek" – meséli a videóban a Hooligans zenekarból Tibi. 
 
[ 2728 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x