Voksán Virág aludni sem tud a fellépésektől
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Voksán Virág aludni sem tud a fellépésektől

Voksán Virág aludni sem tud a fellépésektől

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

Voksán Virág már egy ideje DJ Flower-ként pörgeti a lemezeket különböző klubokban. A Tabu Tv riporterének elárulta, hogy munkája miatt egyáltalán nem tud pihenni, hiszen minden másnap buli. 


Rendezvénynaptár
"Nagyon sokfelé járok-kelek a világban. Eddig egy rossz élményem volt, India, mert ott elképesztően koszos volt minden, viszont a szépsége az felülírhatatlan volt. Románia is eléggé koszos volt és nem is láttam, olyan kiemelkedő szépséges környezetet, bár ott is vannak szép részek, de az annyira nem okozott semmilyen különlegesebb környezeti behatást nálam. Ami viszont nagyon szép és tényleg le a kalappal, az Dubai" – mesélte a tabutv.hu riporterének Voksán Virág

"Nincs másra időm, csak zenélésre és dj-skedésre. Pedig szívesen megnéznék egy-két bevásároló központot, viszont sajnos csak megyek, játszom és jövök is vissza. Egy éjszakát tartózkodom ott, ahol általában még lefeküdni sincs időm. Kapok szállodai szobát, félreértés ne essék, hiszen valahol le kell fürödnöm és tusolnom, de általában aludni nem sok időm marad. Maximum két-három óra, ami rosszabb mintha nem feküdnék le aludni. Szombaton Albániában játszom egy Beach klubban, ott sem voltam még" – számolt be a Tabu Tv riporterének Dj Flower, aki szerint sokan a pénz miatt zenélnek.

"Mikor én elkezdtem ezt a dj-skedést öt évvel ezelőtt, akkor ez még nem volt divat. Ezzel az foglalkozott, akinek a zene egy olyan kapocs volt az életében, aki tényleg ezzel akart foglalkozni. Miután én ezt elkezdtem és látták a sikereimet, eléggé beindított egy lavinát. Sokan tényleg azért csinálják, mert szeretik, valakit meg egyszerűen csak a pénz hajt" – meséli a videóban Voksán Virág, azaz Dj Flower.


 
 
[ 3216 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x