Sarka Kata menekül a fesztiválok elől
Címlap / Showbiznisz / Sarka Kata menekül a fesztiválok elől

Sarka Kata menekül a fesztiválok elől

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Hajdú Péter feleségével a Szigeten találkozott a Tabu Tv stábja, ahol kiderült, Kata nem igazán rajong a fesztiválokért és az alkoholért. 

 

"Én még soha semmilyen fesztiválon nem voltam. Egyszer voltam a Balaton Soundon, egy szépségversenynél kellett zsűrizni, aztán elmenekültem, nehogy részeg emberekbe fussak bele. Egyébként tetszik nagyon, ahhoz képest, hogy kora délután van, tök jó a hangulat, de azért este már nem jönnék vissza" – mesélte a tabutv.hu riporterének Kata, aki a későbbiekben elárulta úgy érzi, beleöregedett már a fesztiválokba.

"A zene annyira nem az én stílusom, ami itt a Szigeten van, meg én a más típusú bulikat szeretem, mondjuk házi. Egy kicsit nyugodtabb környezetet preferálok, lehet, hogy beleöregedtem az ilyen fesztiválokba" – számolt be a Tabu Tv riporterének Sarka Kata, aki mint mondja, egy régen történt eset miatt, nem igazán szeretne nagy mennyiségű alkoholt fogyasztani.

"Igazán nagyon egyetlen egyszer rúgtam be tizenhét évesen, de hát az másnap nagyon borzasztó volt, emlékszem, tequilától volt. Azóta szerintem soha nem ittam annyit és nem is fogok. Nyilván volt olyan, hogy éreztem a szédelgést" – meséli a videóban Hajdú-Sarka Kata.
 
 
[ 2999 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x