Az AFC rendszeresen köt házasságokat a Szigeten
Címlap / Showbiznisz / Az AFC rendszeresen köt házasságokat a Szigeten

Az AFC rendszeresen köt házasságokat a Szigeten

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-03

Az Anti Fitness Club már jó ideje rendszeres résztvevője a Szigetnek. A Tabu Tv riportere arról faggatta a srácokat, vajon van-e valamilyen maradandó élményük a fesztivállal kapcsolatban. 

 

Természetes, hogy egy olyan nagy zenei háttérrel rendelkező zenekar, mint az AFC rendszeresen szokott járni a Szigetre. Riporterünk arról faggatta a srácokat, vajon vannak-e maradandó élményeik. "Nehéz lenne egy dolgot kiemelni a fesztiválozós élményeink közül. Több mint tíz éve járunk Szigetre és évek óta forgatunk mi is ilyen blogokat, amit rajongóknak szoktunk készíteni és embertelen hülye videókat szoktunk feltölteni" - mesélte a tabutv.hu riporterének az Anti Fitness Club dobosa, aki az indokolatlan házasságkötés miatt tartozik egy tangában való rohangálással.

"Indokolatlan házasságokat szoktunk kötni. Amire ad lehetőséget a fesztivál azt mi mindig ki szoktuk használni, mert nem vagyunk azok a szégyenlős srácok. Kiemelkedő dolog nincs, mert minden a toppon van" - számolt be a Tabu Tv riporterének AFC Peti, aki mint mondja, mindig kipróbál mindenféle hülyeséget a fesztiválokon.

Az indokolatlan házasságkötés már egy hagyomány az AFC életében. "Teljesen idegen emberekkel szoktunk összeházasodni. Tomival szoktam versenyezni, de hát mindig ő nyer. Az ízlésesség határain belül szokott maradni mindenki, ha lányválasztásról van szó, de nagyon jól tudjuk, hogy ami a Szigeten történik, az ott is marad" - mesélik a videóban a srácok. 
 
[ 1577 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x