Csisztu Zsuzsa házassági praktikái
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Csisztu Zsuzsa házassági praktikái

Csisztu Zsuzsa házassági praktikái

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

Csisztu Zsuzsa és férje között még mindig lángol a szerelem. 


Rendezvénynaptár
"Akkor az volt az az ártatlan kérdés, hogy szeretnénk-e majd a kisfiamnak kistestvért és mondtuk, hogy igen szeretnénk majd. Mostanáig oda burjánzott már, hogy hírül adták és rokonok sértődöttem hívtak fel telefonon, hogy az újságból kell megtudni, hogy jön a kistestvér? Nem jön, ez alkalommal szeretném bejelenteni" – mesélte a tabutv.hu-nak Csisztu Zsuzsa.

Zsuzsa elárulta a Tabu Tv stábjának, hogy tényleg szeretnének majd az idő előrehaladtával még egy kisbabát: "Tény és való, valóban a szándék mit sem változott. Szeretnénk, majd ha az égiek is úgy akarják, de semmi görcs nincs ez ügyben, úgyhogy egyelőre nem" - mondta lelkesen Zsuzsa a Tabu Tv - nek.

A műsorvezető elárulta, hogy mi a házasságuk titka: "Az ember csak sztereotípiákban tud gondolkodni, de tény és való, hogy ugyanannyi energiát igényel, mint sok minden más. Nem csak a munkára kell energiát fordítani, hanem, hogy az ember megtalálja azokat a pillanatokat, amiket ketten töltünk, amikor ketten megyünk el moziba. Szervezést igényel persze gyerek mellett, kell hívni segítséget, de megéri ez. Én azt gondolom, hogy ez nem jelent problémát. Nagyon nagy szerencsénk van, nagyon nem kell ezen erőlködni, mert imádjuk egymást" - újságolta praktikáit Csisztu Zsuzsa stábunknak.


 
 
[ 3664 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x