Varga Viktor nem dubajozna
Címlap / Showbiznisz / Varga Viktor nem dubajozna

Varga Viktor nem dubajozna

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-12-16

A Tabu Tv stábja a Csillag Születikben feltűnt tehetséges énekest, Varga Viktort faggatta arról, hogy mit gondol a dubajozós lányokról. 

 

"Biztosan nem lehet tudni semmit természetesen, de vannak sejtéseim persze. Érdekes téma volt Magyarországnak most ez a dubajozás. Ez egy fantasztikus dolog, amiről lehet beszélni. A Facebook ugye erről szól éjjel-nappal, most már lehet, hogy annyira nem, alábbhagyott a móka" – mondta el véleményét az énekes a tabutv.hu nézőinek.

Viktor egyáltalán nem ítéli el az e fajta pénzkeresést: "Én semmit nem ítélek el. Én vagyok az ítéletlen ember. Akár elkeseredettségből adódóan vagy gyerekkorukban másképp gondolkodtak kicsit és nem úgy jöttek össze a dolgaik, vagy olyan családból származnak, akiknél mondjuk kevesebb pénz volt és nagyon vágynak rá és mindent megtesznek érte, de vannak olyanok is, akik szeretnek a testükből élni" – nyilatkozta a Tabu Tv stábjának.

Az énekes elárulta, nem tenne ilyet: "Ha ilyen lenne, nem hiszem, hogy megtenném. Attól függ, hogy hogy néz ki, mennyi idős és mennyiért. Ez a három kérdés. Voltak az életembe nekem is olyan időszakok, amikor kipróbáltam azt, hogy milyen az az élet, amikor vetésforgóban működik."
 
 
[ 2177 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x