Farkasházi Réka: nem vagyok terhes!
Címlap / Showbiznisz / Farkasházi Réka: nem vagyok terhes!

Farkasházi Réka: nem vagyok terhes!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-09

A Tabu Tv riportere Farkasházi Rékát faggatta azzal kapcsolatban, hogy valóban várandós-e, ugyanis felröppent a hír, hogy a két gyermekes családanya újra kisbabát vár. 

 

Farkasházi Réka állítja, nem vár gyereket és nincs is készülőben a pici. "Az újságok megkérdezték, hogy mit szólnék hozzá, hogy ha lenne egy harmadik gyerekünk, amire én azt mondtam, hogy örülnénk neki. Innen származik a pletyka miszerint várandós vagyok. Egyenlőre még nem tervezünk harmadik gyereket, bár én benne lennék még egy babában, de majd csak egy 3 év múlva" – árulta el Réka a tabutv.hu olvasóinak.

A Barátok közt egykori szereplője ambiciózus nőnek tartja magát, aki soha nem elégszik meg azzal ami van. "Sokat dolgozom, tévézem, színházba játszom, szinkronizálok, koncertezek, nagyon sok mindent csinálok egyszerre, de azt gondolom, hogy ettől még sokkal több van bennem. Nem tudnék választani, hogy melyiket szeretem a legjobban csinálni, olyan mintha valaki azt kérdezné, melyik gyerekemet szeretem jobban. Mindegyik egy kicsit én vagyok, és ettől a sok mindentől vagyok az aki" - nyilatkozta a művésznő riporterünknek.

A két kisgyerek most a nyári szünet miatt az idő jelentős részét otthon tölti. "Nagy lecke egy szülőnek kitalálni, hogy mindig legyen izgalmas program a gyereknek. Soha nem unatkozunk mellettük" - mondta el Réka, aki a Hot magazin születésnapi partijára férjével érkezett.
 
 
[ 2786 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x