Csomor Csilla nagyszabású tervei
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Csomor Csilla nagyszabású tervei

Csomor Csilla nagyszabású tervei

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

A Tabu Tv stábja Csomor Csillát faggatta arról, hogyan telt a nyara és milyen tervei vannak a golfozással a továbbiakban.  


Rendezvénynaptár
"Az egész nyaram egy nyaralás volt. Az elfoglaltságaim úgy voltak felépítve, hogy két napot színházaztam, öt napot vitorlástanfolyamon voltam, kettő napot golfoztam, forgattam két hónapot. Nagyon - nagyon egészségesen volt elosztva és nagyon jól tudtam beosztani a szabadidőmet. Kicsit sajnálom is már, hogy megyünk ki a nyárból" – nyilatkozta a tabutv.hu nézőinek Csilla.

„A golfsportról vannak nekem nagyszabású terveim, most már nem csak játék szinten. Nem tudom, hogy említettem-e már, de szeretném ha ezt a csodás sportágat minél többen megismerhetnék és eltökélt szándékom és tervbe vettem, ki is dolgoztam erre egy televíziós magazin projektet, amivel most keresgélek és csatornát szeretnék hozzá találni" – mondta lelkesen a Tabu Tv nézőinek a színésznő.

A Barátok közt Zsuzsája elárulta a Tabu Tv nézőinek azt is, hogy szeretné eloszlatni azokat a tévhiteket, melyek szerint a golf csak a gazdagok sportja: "Szeretném lépésről lépésre lefoszlatni, bemutatni azokat a klubokat, amik nyitottak arra, hogy aki soha életében nem találkozott még golfütővel meg golfpályával, megismerhesse nagyon kedvezményes áron. Iszonyatosan fontosnak tartom az utánpótlást, a gyerekek nevelését, amelyben egyre több magyarországi klub is részt vesz, ennek teret kell adni" – mesélte Csilla.


 
 
[ 2328 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x