Lakatos Krisztián játékfüggő?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Lakatos Krisztián játékfüggő?

Lakatos Krisztián játékfüggő?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-21

A Tabu Tv riportere a Megasztárból ismert Lakatos Krisztiánnal beszélgetett egy Sci-fi fesztivál jelmezversenyén arról, hogy az énekes mennyi időt tölt a számítógép előtt különböző játékokkal.  


Rendezvénynaptár
"Jó dolog ez, de azért ismerni kell a korlátaidat. Arra rájöttem, hogy enyhén személyiségzavar van egy-kettő embernél, azt lehet érezni, de amúgy pozitívan, tehát átjön. Tetszik az összes jelmez, mert én megértem ezt az egészet. Én is ilyen megrögzött konzol játékos vagyok. A számítógépes játékokat és a videojátékokat nagyon szeretem, de nem öltöznék be" – mondta stábunknak az énekes, majd hozzátette, ha esetleg mégis, ő a Mortal Kombatból Baraka lenne.

"Nagyon sok időt tesznek ki az életemből a számítógépes játékok, mert ez nem csak egy játék, hanem ez egy olyan nyugodt kikapcsolódás, amivel meg is mozgatod az elmédet, mert vannak olyan játékok, amiknél meg kell oldanod a feladatokat és elmegy vele az idő. Van egy barátom és ővele szoktunk játszani és észre sem veszed és elmegy négy-öt óra a számítógép előtt" – nyilatkozta a Tabu tv nézőinek az énekes.

Lakatos Krisztián azt is elárulta a tabutv.hu nézőinek, hogy már másfél éve boldog párkapcsolatban él barátnőjével, akivel negyedik hónapja laknak együtt, de a közös játék szóba se jöhet.


 
 
[ 2159 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x