Szipál Márton fotózásról tanításra váltott
Címlap / Showbiznisz / Szipál Márton fotózásról tanításra váltott

Szipál Márton fotózásról tanításra váltott

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-07

A Vam Design Centerben találkozott Szipál Márton fotóművésszel a Tabu Tv stábja, akit jelenlegi munkájáról, a tanításról faggatott. 

 

"Sokat fényképeztem Amerikában divatreklámokat, dolgoztam magazinnak és remélem hozzá fogok tudni szólni. Minden megváltozott most, nem csak a festmények, a reklámok is és a fényképezése a reklámoknak is megváltozott, mert régen nem törődtek a személlyel, csak a ruhát fényképezték le, sőt eltakarták az arcukat is, hogy nehogy az arcuk tetsszen a modelleknek, hanem a ruhájuk" – mesélte lelkesen a Tabu Tv nézőinek a fotóművész.

"Az egész megváltozott körülbelül húsz évvel ezelőtt, mielőtt én hazajöttem. Nem az számít, hogy a ruhának minden gombja látszódjon, hogy milyen hosszú. Csak lássák, ha lefekszik egy ágyra benne, kényelmes és ez nagyon jó. Bizonyos szempontból ennek örültem is, mert régen úgy nézett ki némelyik reklám, mintha egy katalógus kép lenne. Egyrészt ez nagyon jó volt, mert aki meg akarta vásárolni, az látta, hogy hány gomb van rajta. Ha valaki lefekszik egy kanapéra vagy egy fotelra és megnézi, hogy hogy néz ki, amikor ül, nem amikor be van állítva" – árulta el a tabutv.hu - nak Márton.

"Én már nem fényképezek legalább tizenöt éve, de megmondom őszintén, azt hittem, hogy a legjobb a világon fényképezni és én imádtam egész életemben a szakmámat, de most, hogy tanítok, rájöttem, hogy ez sokkal klasszabb, hogy tanítok és átadom a tudásomat. Mikor meglátom a tanítványaimat, hogy majdnem jobb képeket csinálnak, mint én, boldogabb vagyok, mintha az én képeimet csináltam volna" – mondta Szipál Márton riporterünknek.
 
 
[ 2160 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x