Csomor Csilla profi golfozó lesz?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Csomor Csilla profi golfozó lesz?

Csomor Csilla profi golfozó lesz?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

A Vam Design Centerben tartott könyvbemutatón Csomor Csilla színésznőt az egyik legkedvesebb szenvedélyéről, a golfozásról kérdezte a Tabu Tv riportere. 


Rendezvénynaptár
"A golfsport nekem egy hobbi és egy szórakozás, de ezt már nemcsak játék szinten szeretném űzni, ezzel is nagyon komoly terveim vannak. Most egy televíziós golfmagazin elindítását céloztam meg, ehhez tárgyalok csatornákkal illetve olyan üzleti partnerekkel, akik ebben potenciált látnak. Természetesen a műsorvezetője ennek a műsornak én leszek, és a magyarországi és budapesti pályákat és a golfsportot szeretnénk bemutatni és közelebb hozni az emberekhez" - mesélt terveiről a Tabu Tv nézőinek Csomor Csilla.

A színésznő nem fél attól, hogy a televíziós műsor indításával a golfra, mint munkára és nem, mint szórakozásra fog tekinteni. "A golf egy olyan gyakorlatilag második szelete az életemnek, ami olyan örömmel tölt el, hogy egyáltalán nem érzem benne a munkát. Ha én színészként kamerák előtt vagy színpadon állok, akkor az nekem nem teher, hiszen gyerekkorom óta erre készülök, ez a hivatásom, ez az életem. Ez az egyes számú szerelem, de ugye most már a 10 év távlatából azt mondhatom, hogy igen, már részem ez a golf, ezt már nem veszik el tőlem."

"Az biztos, hogy én a hivatásomat nem fogom feladni. Én addig szeretnék ebben a sportban aktívan részt venni, ameddig engem tölt, örömet okoz, amíg kikapcsol, szórakoztat. Egyáltalán nem szeretném azt, hogy egy ugyanolyan nyomasztó és napi szinten foglalkoztató probléma és helyzet legyen, mint ami a szakmám, és hát én már ehhez öreg vagyok, hogy átigazoljak profi státuszba, úgyhogy megmaradok amatőr és hobbi szinten" – árulta el a Tabu Tv kameráinak Csilla.


 
 
[ 1634 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x