Kustánczi Lia: magassarkúban születtem
Címlap / Showbiznisz / Kustánczi Lia: magassarkúban születtem

Kustánczi Lia: magassarkúban születtem

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

A sztártévé csapata egy sport eseményre látogatott el, ahol a Kustánczi Lia beavatta a Tabu Tv riporterét abba, milyen nehézségekkel jár a magassarkúban való közlekedés illetve szó esett a fölös kilókról is. 

 

"Nagyon sokan szokták kérdezni tőlem, hogy hogyan tudok magas sarkú cipőben ennyit járni-kelni, erre mindig az a válaszom, hogy én már így születtem. Én évek óta szeretem az ilyen cipőket sőt egy kisebb fajta szenvedélyemmé vált a gyűjtésük. Az évek alatt kialakult, hogy egyre stabilabban tudok közlekedni, egyedül a futás az, ami nehezen megy" – mesélte a tabutv.hu riporterének DJ Lia, aki a későbbiekben elárulta, rá is akad néha-néha egy kis plusz kiló.

"Természetesen én is voltam túlsúllyal küzdő fiatal hölgy, főleg akkor, amikor pajzsmirigyemmel nem volt minden rendben, akkor nagyon sokat zabáltam. Voltam már 60-65 kiló is, ami egy hiú embernek azért eléggé nehéz. Ezután kezdtem el nagyon sokat edzeni és a mai napig megpróbálok megtenni mindent azért, hogy egészségesen éljek. Pont egyik nap Rubint Réka kazettájára tornáztam és nagyon igazuk volt abban, hogy az étrend nyomja rá a nagyobb bélyeget az egészséges életre" – számolt be a sztártévé riporterének Lia, akin még az is meglátszik, ha ásványvizet iszik.

"Én elsőleg combra szoktam hízni, aztán alhasra. Nekem mindig meglátszik minden, ha mondjuk egy másfél literes ásványvizet leküldök, akkor már rögtön ilyen pici pocakom lesz. Egy kis kaja, és rögtön megnő a has meg egy kis úszógumi" – meséli a Tabu Tv videójában Kustánczia Lia.
 
 
[ 4345 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x