Soma szerint a félrelépés jót tehet a házasságnak
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Soma szerint a félrelépés jót tehet a házasságnak

Soma szerint a félrelépés jót tehet a házasságnak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Az énekesnő szerint pontosan lehet látni ki az, aki még szeretkezik, és ki az, aki már lemondott róla. 


Rendezvénynaptár
"Egyetértek Bert Hellingerrel: Túl nagy kérés egy életen át hűséget követelni a párunktól - irreális. Minden házassági szövegből kivenném azt, hogy egy életen át hűséget fogadok neked - túl sok jóról mondana le az ember" - magyarázta Spitzer Gyöngyi Soma a Sztárportrénak adott interjúban.

"Alapvetően azt gondolom, hogy ha ígéretet tesz az ember, az egy nagyon kemény dolog - ígéretet megszegni, az nem jó a léleknek. Ezért mondtam azt, hogy én minden házassági szövegből kivenném, hogy egy életen át hűséget ígérek a másiknak. Nem adnék ilyet a fiatalok szájába - akik még szerelmesek, akiknek fogalmuk sincs talán arról, hogy a szerelem elmúlik, a szövetség megmarad."

"Nem láttam még olyan házaspárt, akik együtt vannak harminc éve, működik a szexuális életük, nyitottak, derűsek, életszeretők, hűségben élnek, és klassz, példaértékű - ilyet én még nem láttam. Ez nem azt jelenti, hogy nincs, csak én még a 45 évem alatt nem láttam ilyet."

"Pontosan lehet látni ki az, aki még szeretkezik, és ki az, aki már lemondott róla. Sokkal élettel telibbek azok az emberek, akiknek működő szexuális életük van - kár lemondani róla. Azt látom, hogy akik az életen át tartó örök hűséget választják, bedugulnak, bekeserednek, bezárulnak a csatornáik."

"Rengeteg kapcsolatot meg tud menteni az adrenalin - adott esetben egy harmadik fél. Legalább kétszáz olyan nővel beszéltem, akik arról tettek tanúbizonyságot, hogy az mentette meg a kapcsolatukat, hogy volt alkalmi kapcsolatuk vagy nekik, vagy a férjüknek. Ez bevitt egy iszonyú feszültséget a kapcsolatba, egy lendületet, színvallási lehetőséget - átbeszélnek egy csomó mindent, hogy erre miért volt szükség."

"Nagyon sokféle adrenalin beviteli lehetőség van. Van, akinek már az is adrenalin - mert mondjuk egy birtokló férfi -, hogy a felesége kéthetente elmegy a barátnőivel szórakozni. Nem szeretőzni, hanem azt mondja, hogy most nő-buli van, elmegyek a barátnőimmel, és ott alszom. Másnak az az adrenalin, hogy teljesen új helyzeteket találnak ki, szerepjátékot játszanak, új környezetbe mennek el, új miliőt találnak, új neveket találnak egymásnak, vissza mernek menni a játszó gyermek-én állapotba."

"Nézz föl a napra, és hallgass magadra, de csak magadra, mert nincsenek receptek."


A beszélgetés Somával itt meghallgatható.
 
 
[ 3745 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x