Béci és Adri új fészke
Címlap / Showbiznisz / Béci és Adri új fészke

Béci és Adri új fészke

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-26

Bécivel és párjával egy divatbemutatón futott össze a Tabu Tv stábja. Pont jókor, hogy elcsípjük a hírt: épp költöznek. 


Rendezvénynaptár
"Költözünk, dolgozunk, jól vagyunk. A XIII. kerületbe költözünk, mert szeretnénk ketten lenni" – meséli Adri, mihez Béci még viccesen hozzáteszi: "Szeretnénk együtt lenni. Szeretnénk levetkőztetni gátlásainkat egymás ellen…" Nos igen, a villa-rapper otthonosan mozog a Tabu Tv kamerái előtt.

"Saját lakás lesz, mi rendezzük be úgy, ahogy mi szeretnénk. Kicsit melegebb stílusra gondoltunk, elég pici a lakás, de kettőnknek pont elég, és azt akartuk, hogy mind a kettőnknek a stílusa megfelelően benne legyen" – mutatja be a tabutv.hu-ra klikkelőknek Adri új fészkük stílusát.

"Egyébként az a gáz, hogy próbáltuk ezt az egészet, hogy mi majd milyen jó stílust hozunk bele ebbe az egészbe, először megvettem a venge színt, mert azt hittem, az tök jó lesz, utána már a fantánál tartunk, és utána jött a padló, ami fehér szinte, és a kanapé meg fekete" – egészíti ki párja gondolatát az egykori villalakó, utalva arra, hogy még van mit tanulniuk lakberendezés terén.

És hogy mi az, ami kihagyhatatlan az új lakásból? Béci szerint Adri, Adri szerint Béci. Erre már stábunk sem tud mást mondani, csak hogy várjuk a lakásavatót!Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1995 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x