Csonka András Reggeli nélkül maradt
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Csonka András Reggeli nélkül maradt

Csonka András Reggeli nélkül maradt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Csonka Andrással a napokban futott össze a Tabu Tv stábja. Természetesen az RTL Klubnál megszűnő Reggeliről kérdeztük. 


Rendezvénynaptár
"Valaki úgy tálalta ezt a hírt, amit aztán többen átvettek, hogy engem rúgtak ki, hogy lapátra kerültem. Itt megszűnt egy műsor, és ez mindenkit egyaránt érint. Persze azok, akik egyébként végzik a munkájukat a ValóVilágban, X-Faktroban, úgy nem, hiszen ott lesznek a képernyőn. És engem sem kell azért félteni, hiszen húsz éve végeztem a főiskolát és húsz éve mindig volt körülöttem kamera – vagy színészként 8 évig a Família Kft-ben, vagy aztán a Kifutóban egy évig, vagy aztán 11 évig az RTL-en" – tisztázza a távozás körülményeit Csonka András, aki természetesen szomorúan tekint a Reggeli nélküli reggelek felé.

"Az RTL-nek egyébként nagyon sokat köszönhetek, itt azért ebben a tizenegy évben nem csak a Reggeli volt, hanem a Szombat esti láz is, ami az életem egyik legnagyobb sikerélményét jelentette, amit senki nem vehet el. Semmiféle harag nincsen köztünk, és ha valaki a jövőben bekapcsolja az RTL-t és lát engem, az nyilván nem az én döntésem – de végül is miért is ne?" – meséli a színész-műsorvezető, nem kizárva a folytatás lehetőségét a csatornánál.

És hogy mi az álommunka Andrásnak a televíziózás terén? A Tabu Tv kameráinak erről is szívesen beszél: "Imádom az elegáns, kellemes atmoszférájú showműsorokat. Istenien éreztem magam az említett Szombat esti lázban. Pont egy ilyen műsort szeretnék, ami nagyon nagyvonalú, elegáns, mégis szórakoztató. Sok mindent vegyít magában, és olyan embereket mutat be vagy vonultat fel, akik valamit már bizonyítottak."


 
 
[ 1643 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x