Fluor nem jár bulizni
Címlap / Showbiznisz / Fluor nem jár bulizni

Fluor nem jár bulizni

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Fluor Tomit Lilu új fodrászüzletének megnyitóján kapta mikrofonvégre a Tabu Tv stábja, ahol arra ugyan nem derült fény, hogy mit rejteget a sapkája alatt, viszont bulizási szokásairól beszámolt a Mizu-fiú. 

 

"Néha bemegyek sulikba, könyvtárakba hangzavart csinálni, hogy ne tudjanak tanulni" - osztotta meg mulatságos rosszalkodását a rapper. "Celeb-bulikba, vagy ehhez hasonló eseményekre viszont nem járok. Rájöttem, hogy itt az egyetlen előny, hogy ingyen van a pia, viszont most már van pénzem rá, így inkább otthon iszogatok" - mesélte a Tabu Tv riporterének Fluor.

A folyamatos fellépések és éjszakázások még a sztárokat is megviselik. Az örökmozgó Tomi is őszintén bevallotta, hogy néha iszonyatosan fáradt. "Állandóan fellépek, így a barátaimmal ritkán megyek bulizni. Plusz elég keveset alszom, néha nagyon ki vagyok merülve, úgyhogy túl sok időm nincs rá. De amikor összejön, akkor örülünk."

A jövőbeni terveiről is Fluor Tomi stílusban mesélt az énekes, aki elárulta, hogy a zene mellett más is érdekli. "Szeretem a kreatív dolgokat, amiben meg tudom magamat valósítani. Érdekel a reklám, a marketing, ezért eljárok helyekre, szaglászok az új után" – árulta el a népszerű fiatal, aki már most állítja, megvalósította önmagát. Arra a kérdésre, hogy meg lehet-e élni abból, hogy valaki Fluor Tomi, kacagva válaszolt: "persze". 
 
[ 1354 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x