Bochkor Gáborral jó steaket enni
Címlap / Showbiznisz / Bochkor Gáborral jó steaket enni

Bochkor Gáborral jó steaket enni

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Véres jelenet fogadta egy rendezvényen a Tabu Tv stábját, érkezésükkor ugyanis Árpa Attila épp Bochkor Gábor nyakát harapta. Hamar kiderült azonban, hogy csak egy tréfáról van szó, a két jóbarát ugyanis sosem szívná egymás vérét. 

 

"Nem tudom mit jelent, hogy lovag leszek. Azt tudtam, hogy Attila itt lesz, mivel az ő kedvéért jöttem el, de azt nem, hogy Drakulaként jelenik meg. Felhívtam ma telefonon, hogy mi lesz, és ilyen hörgő hangon szólt bele. Azt hittem, hogy meghülyült, de ő most elég sokat szerepel filmekben, szóval azt gondoltam, hogy valami szerepet játszik. Mikor megérkeztem beleharapott a nyakamba, majdnem megfojtott, majd átadott egy ilyen értesítőt, hogy lovag leszek. Ezután definiálnom kellett, hogy mit jelent a lovagiasság, amiről fogalmam sem volt, de mondtam egy pár keresetlen szót, és most már csak azt várom, hogy kiderüljön, hogy ez a lovag szerep mivel jár" – mesélte sokkoló élményeit a műsorvezető, aki barátja kedvéért vállalta ezt a kalandot.

"Amikor mi megismerkedtünk, Attila az RTL Klubnál volt kreatív igazgató, ha jól emlékszem, és nekem egy tv műsort ajánlottak annak idején. Innen ismerjük egymást, itt lettünk barátok, de ennek legalább 10-12 éve már, ha nem több. Aztán közösen csináltunk egy könyvet lányainkról, párjainkról, de nem kell természetesen közös projekt ahhoz, hogy mi összejárjunk. Például néha steakeket eszünk jó véresen" – nyilatkozta Bochkor Gábor, akinek barátja sem látja másként ezt a kérdést. "Lehet, hogy a tv hozott össze minket, de már rég túlléptünk ezen, hogy valaha tévéztünk, szóval egyszerűen ez egy barátság, és jó vele steaket enni" – árulta el a Drakulának öltözött színész a Tabu Tv nézőinek.

"Sosem rivalizáltunk egymással. Nem volt közös nőnk, vagy ha te tudsz róla, akkor szóljál – fordul barátjához nevetve Gábor – tehát nem volt olyan, hogy mi rivalizáltunk volna bármiben is. Elég higgadt és nyugodt baráti viszony a miénk." Bochkor szavait Attila is megerősíti, kétséget sem hagyva afelől, hogy nem csupán felszínes ismertség az övék. "Én is így látom, persze. Versenyszellem mindkettőnkben van, de azt máshol éljük ki, nem pedig egymáson" – zárja le a kérdést.
 
 
[ 1973 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x