Benne leszek az Argoban!
Címlap / Showbiznisz / Benne leszek az Argoban!

Benne leszek az Argoban!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

A 8 évvel ezelőtt nagy sikert arató, utánozhatatlan Argo-történet folytatódik. Árpa Attila elmondta, hogy a film ugyan önkéntes alapon készül, de így is bíznak a sikerben. 

 

A napokban zajlottak a castingok, melyeken Árpa Attila mellett a Psychót alakító Bicskey Lukács és Tyson, azaz Kiss József válogatott a lelkes jelentkezők közül. A statisztaszerepért ugyan nem fizetnek, így is rengeteg volt a vállalkozó kedvű fiatal.

"A jelentkezők tisztában vannak azzal, hogy nem kapnak pénzt azért, hogy szerepelnek. Nem hiszem, hogy sztárok akarnak lenni, inkább az élményért jönnek. Benne akarnak lenni az Argo2-ben, így a haveroknak tudják majd mesélni, hogy nézd, az ott én vagyok" - mesélte Árpa Attila, hozzátéve, hogy a statisztálás is kemény meló, hiszen egy-egy forgatási nap akár 12 óra is lehet.

A "közösségi hozzájárulás" - ahogy ő hívja, úgy látszik, meghozza a várva-várt eredményt. Az új rész sokkal izgalmasabb és látványosabb lesz, mint az előző. Természetesen az amatőrök mellett remek színészek is szerepelnek majd, sok ismert névvel bővült a paletta.

"Nem árulok el titkot, ha egy hivatalos, két évvel ezelőtti gázsinak a felét tudtuk ajánlani. De ők is úgy vannak ezzel, hogy persze, ez egy munka, ők ebből élnek, de mégis elsősorban az élmény az, ami őket is motiválja" – árulta el a producer, akitől azt is megtudtuk, minden felkért színész szívesen csatlakozott az Argo2 csapatához.

 
 
[ 1441 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x