HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18
Címlap / Showbiznisz / Bebe: dömpingben zajlik az énekesek gyártása

Bebe: dömpingben zajlik az énekesek gyártása

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18

A Back II Black frontembere elárulta a Tabu Tv-nek, mi a véleménye a tehetségkutatókról és azt is megtudtuk tőle, hogyan tiszteleg a magyar táncdalénekes, Máté Péter előtt. 

 

Rendezvénynaptár
5 év után, február 4-én ismét megrendezik a Máté Péter Emlékkoncertet, melyen Bebe is hallatja a hangját. Az énekes kameráinknak elmondta, hogy nagy tisztelője az elhunyt művésznek és nosztalgikus érzés tölti el, ahányszor meghallja a dalait.

"Gyakorlatilag én ezeken nőttem fel, hiszen a szüleim az ő dalait hallgatták. Nagyon nagy hatással volt rám az ő munkássága" - emlékezett vissza Bebe.

A mai világban ugyan sorra zajlanak a tehetségkutató műsorok, a zeneiparban viszont csak kemény munkával lehet fennmaradni.

"Most sem egyszerű zenésznek lenni. Nagyon sok tehetségkutató műsor van, ami jó dolog. Viszont rengeteg a jó énekes, és gyakorlatilag dömpingben zajlik a gyártásuk. Az emberek többsége csak a csillogást látja, nincsenek tisztában a munka oldalával" – osztotta meg véleményét a Tabu Tv-vel az énekes.
 
 
[ 2164 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x