Sarka Kata: Kasza Tibi védett meg!
Címlap / Showbiznisz / Sarka Kata: Kasza Tibi védett meg!

Sarka Kata: Kasza Tibi védett meg!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

Kasza Tibor az állatok jogaira hívja fel a figyelmet új fotósorozatával, melynek egyik modellje Hajdú-Sarka Kata volt. A csinos modell a képek bemutatóján állt a Tabu Tv kamerái elé. 

 

"A fotózás körülményei azért egy kicsikét húzósak voltak, hiszen a Hungária körúton voltunk csúcsforgalomban, délután ötkor, a rendőrség félbeszakította a fotózást, hogy zavarjuk a forgalmat - lehet, hogy tényleg zavarta az embereket, hogy mezítláb ott sétálok a forgalom kellős közepén. Később Kasza Tibinek kellett megvédenie minket, mert egy részeg biciklis nekünk esett. Meg akarta ütni a Kasza Tibit is, engem is, a Tibi asszisztensét is, de a Tibi, mint kemény férfi helyt állt" – avatta be Kata a nem hétköznapi fotózás körülményeibe a Tabu Tv nézőit.

Akik kutyát vernek, azok később gyermeket is – hangzott el a fotósorozat bemutatóján. Katát ez a kijelentés nem csak állatvédőként, de anyaként is mélyen érinti. Mint megtudtuk, azért az ő idegei sincsenek kötélből, hiszen gyermekei is most léptek be a dackorszakba. De sebaj: kiváló módszert fejlesztett ki a gyerkőcök lecsendesítésére – zuhany alá velük!

"Jó, most így mondom, hogy zuhany alá, de nem, mert a csaphoz vittem, és lelocsoltam az arcát, hogy egy picit lenyugodjon. Amikor behergeli magát és túlpörög, akkor nem lehet más, kell valami, ami megállítja a hisztit, és az jelen pillanatban az, ha odaviszem a csaphoz és kicsit meglötykölöm az arcát vízzel. Most már ha csak a csap felé megyünk, akkor is abbahagyja" – ismerhettük meg a sajátos fegyelmezési módszer részleteit, melyekből – mint Kata mondta – Peti nem részesül, pedig rá is ráférne…








 
 
[ 2865 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x