Öngyilkos lett Mary Zsuzsi
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Öngyilkos lett Mary Zsuzsi

Öngyilkos lett Mary Zsuzsi

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-12

Meghalt Mary Zsuzsi táncdalénekesnő - erősítette meg az MTI értesülését az elhunyt megnevezése nélkül a rendőrség. A család később elmondta: öngyilkos lett.  


Rendezvénynaptár
Mint Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese fogalmazott, állampolgári bejelentés alapján "egy 64 éves nőt találtak holtan egy budapesti, XII. kerületi családi házban".

A rendőrségi helyszíni szemle során az idegenkezűséget elsődlegesen kizárták - közölte az ügyeletes, hozzátéve, hogy a haláleset körülményeit a BRFK rendkívüli haláleseti osztálya közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

MTI Fotó: Lakatos Péter         

A Blikk megszólaltatta Klapka Györgyöt, Mary Zsuzsi volt férjét, aki elmondta, hogy az énekesnő öngyilkos lett. Korábban sokat ivott, ám 7 hónapja nem fogyasztott alkoholt, viszont pajzsmirigy rendellenessége miatt több mint 100 kilósra hízott. A legszexisebb lábú nők között nyilvántartott énekesnő ezt már képtelen volt elviselni.

Családjával ebédelt, ajándékot kapott, majd szenteste saját lakásában öngyilkos lett. "Este hétkor telefonált kétségbeesve Zsuzsi nővére, hogy nézzük meg, mi van a húgával, mert a telefonba azt mondta neki: öngyilkos lesz! Nem bírja a testét elviselni, egyedül érzi magát, nem akar így élni tovább" – mesélte el a tragédia részleteit Klapka György.

Mary Zsuzsi 1947-ben született. A Wikipédia szerint 1965-ben tűnt fel: ekkor énekelte el Bacsó Péter Szerelmes biciklisták című filmjének betétdalát, a Te szeress legalább címűt. Az igazi sikert a III. táncdalfesztivál hozta el számára, későbbi férje, Dobos Attila ekkor szerezte számára a Mama című slágert, ami megosztott első díjat kapott. 

Sikerei csúcsán, a hatvanas évek végén váratlanul férjével együtt disszidált, és csak a kilencvenes évek elején tért vissza Magyarországra. Ezt követően újra vállalt zenés fellépéseket, és három szólóalbuma jelent meg, 1991-ben Ez az utolsó tangó, 2002-ben Premier M, 2005-ben Sodor a szél címmel.


  
 
[ 6105 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x