Kozsó világuralomra tör
Címlap / Showbiznisz / Kozsó világuralomra tör

Kozsó világuralomra tör

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

Jó pár éve szinte nem is hallottunk róla, sokan azt gondolták, hogy visszavonult. Ám szó sincs ilyesmiről, ugyanis keményen dolgozott új albumán, és tervei között nem kisebb célok szerepelnek, mint a zenei világuralom. 

 

Kozsó jelenleg Amerikában él, amit egyszerűen imád és itt kezdett új tervekbe is. "Ami megfogott, az az emberek szeretete. Nincs gyűlölet, nincs irigység, mint Magyarországon. Mindenki a saját életére koncentrál és örül a másik örömének. Magyarországon és a környező országokban már mindent elértünk, amit egy magyar előadó, egy zenekar álmodhat. Így hát úgy döntöttem, hogy indítok egy zenei inváziót a világ ellen. Ha Magyarországon több millió ember szívét meghódította a zeném, akkor ez külföldön is működni fog" – meséli lelkesen.

A Kozsó-tincs itthon már védjegyévé vált és úgy tűnik, hogy külföldön is egyedi dolognak számít. "Kint ez egy természetes dolog. Ott nem próbálják meg levágni, mint ahogy itthon. Amerikában azt tisztelik, értékelik, ha egyedi vagy. Ott ugyanis nem mindenki úgy indul neki egy tehetségkutatónak, hogy a legjobb hangú énekest akarja. Abból nagyon sok van. Ők karizmatikus egyéniségeket akarnak, nekik ez számít. Kell, hogy legyen bennük egy olyan pozitív kisugárzás, amit te imádni tudsz" – nyilatkozta a Tabu Tv riporterének.

A zenész azt mondja, ő is ezt vette alapul, amikor új tehetségeket keresett. Szerinte, ha nincs is olyan jó hangja valakinek, akkor is fontos az, hogy tudjon valamit nyújtani a színpadon. Idén egy új projectbe kezdett, az interneten toborozza a dögös lányokat új csapatához. A felhívás szerint nem a profizmus, hanem a tehetség és a szenvedély számít, és talán ők lesznek azok, akik beírják nevüket a nemzetközi poptörténelembe.
 
 
[ 2125 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x