Megrázó! VV Zsófi betegségéről vall!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Megrázó! VV Zsófi betegségéről vall!

Megrázó! VV Zsófi betegségéről vall!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-21

Nyáron még anorexiásnak is bélyegezték, később elhízása kapcsán szólták meg: többek közt Lilu is annyira ledöbbent, hogy élő adás során tette fel a kérdést: mi történhetett vele?! A villa egykori naivája a Tabu Tv riporterének válaszolt.  


Rendezvénynaptár
Zsófi sokáig nem ment a találgatások elébe, így többen olcsó hírverésnek bélyegezték súlyingadozását, amit a Rágógumi sztárja videónkban cáfolt. Mint elmondta, egy hormontartalmú gyógyszert kellett hosszabb ideig szednie, ennek mellékhatásaként vizesedett fel, de már kezd visszatalálni régi alakjába.

"Nekem két éve nem jött meg - hogy őszinte legyek – és ez egy olyan probléma volt, amivel először egy évet vártunk, aztán beköltöztem a villába, azért nem, utána kijöttem, és nagyon pörgős volt minden, és most jött el az idő, hogy mondtam az orvosnak, hogy találjunk ki valami megoldást. Elkezdtem szedni a gyógyszert, de végig se tudtam szedni, annyira rosszul voltam tőle. Rengeteg laborvizsgálaton estem most túl, amiknek ha majd megjön az eredménye, akkor tudok pontosabb dolgokat mondani, de jelenleg valami természetesebb gyógymódot keresünk" – mesélte az egykori villalakó, hozzátéve, hogy nagyon megviselték az elmúlt időszak támadásai.

Érdekes, de nem is olyan ritka betegség az, amiben Zsófi szenved: "Magyarországon majdnem minden harmadik lánynak van ilyen problémája, úgyhogy most szeretnénk valami kampány-szerűséget elindítani a doktor úrral, és segíteni a lányoknak, mert erre igenis oda kellene figyelni. Saját példámon látom, hogy én is két éve hanyagolom, húzom-halasztom a dolgot" – avatta be terveibe a tabutv.hu videójára klikkelőket a szőkeség.


 
 
[ 3531 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x