L.L. Junior: a zenében nincsenek színek
Címlap / Showbiznisz / L.L. Junior: a zenében nincsenek színek

L.L. Junior: a zenében nincsenek színek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

L.L. Juniorral búcsúztatta az óévet a Rajkó-Talentum Szakközépiskola. Az évvégi műsorról a Tabu Tv stábja sem hiányozhatott.  

 

Az énekes-rapper volt azt est meglepetés fellépője, aki rövid műsorral kedveskedett az összegyűlteknek – ám nem ő volt az egyetlen, akinek a fellépését feszült figyelem övezte: "Igyekeztünk olyan palettát összeállítani, ami igencsak a fiatalokról szól, különleges tehetségekről, ezt értem úgy, hogy a 6 évestől a 25 éves korig fogunk bemutatni ének, zene és tánc kategóriában" – összegezte a produkciókat a népszerű táncos-koreográfus Justin, aki nem mellesleg az iskola egyik oktatója is.

"A gyerekek szerintem nagyon ügyesek, mindjárt megnézzük, mit újítottak" – mondja Junior, aki mindig szívesen tesz eleget ehhez hasonló felkéréseknek, és az iskola már csak hetedik kerületi gyökerei miatt is fontos neki. "Hip-hopban vannak ott, de Jézus Krisztus Szupersztárral kezdenek, a musicallel, tehát elég érdekes a felhozatal, és ami nagyon jó ebben, hogy abszolút színmentes a zene: romák, nem romák, mindenféle nemzetiség egyaránt megtalálható, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen kis színkavalkád lesz a ma esti repertoárjukban" – folytatja.

"Nincs szín a zenében. Csak érzés van, emóciók vannak, amiket vagy érzünk, vagy nem érzünk. Vagy beüt, vagy odavág, vagy nem érint meg semennyire. Vannak azok a műanyagok, amik jönnek a kereskedelmi rádiókból, amiket elkapcsolnál, mert már százmilliószor hallottad, mint Lady Gagának nem tudom hányadik dalát, és vannak sokkal szenzitívebb, sokkal mélyebb érzésű dalok, meg mozdulatok – tánc, koreográfiák" – hallható és látható a Tabu Tv riportjában.
 
 
[ 2218 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x