Keleti Andi táncbajnokokat nevelt ki!
Címlap / Showbiznisz / Keleti Andi táncbajnokokat nevelt ki!

Keleti Andi táncbajnokokat nevelt ki!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Keleti Andrea magyar táncművész nyílt napot tartott iskolájában, hogy népszerűsítse eme remek testmozgást, kikapcsolódást az idősek és fiatalok körében egyaránt. Ennek apropójából kérdeztük. 

 

"Mint minden évben, most is kezdődik a tánciskolai szezon. Szilveszterkor mindenki rájön, hogy nem tud táncolni, vagy pedig csak egy régi be nem teljesül álmát szeretné ezzel megvalósítani. Ilyenkor mindig szervezünk egy nagy nyílt napot, ahol mindenki kedvére kipróbálhatja, hogy milyen is ez a tánciskolai hangulat. Most már inkább a táncoktatás a szenvedélyem, mint maga a táncolás" - osztotta meg a tabutv.hu nézőivel Keleti Andrea.

"A mai nyílt napon kívül még rengeteg közös programot szervezünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Járunk együtt wellness-hétvégékre, ahol természetesen rengeteget táncolunk, illetve szervezünk még közös nyaralásokat immáron 14 éve. Rengeteg bulit tartunk, aktív társasági élet folyik itt" - árulta el nekünk a művésznő.

"A Szombat esti láz után rettentő sokfelé hívtak minket, de rövid időn belül egyértelművé vált, hogy ezt sokáig nem bírjuk, hiszen egy ilyen fellépést rengeteg gyakorlás előz meg. Viszont az iskolánknak van egy kiváló csapata, hiszen az évek során több bajnokot, illetve magyar bajnoki döntőst is kineveltem már. Belőlük állítottam össze egy táncszínházat, és velük járjuk az országot" - mondta el riporterünknek Keleti Andrea.
 
 
[ 764 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x