Megmutatták testüket a hazai hírességek!
Címlap / Showbiznisz / Megmutatták testüket a hazai hírességek!

Megmutatták testüket a hazai hírességek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Egy igazán különleges eseményen vettek részt hazánk sztárjai. VV Veronika, VV Cristofel, Széles Iza, Bertók Maya, Szunai Linda, Simon Tamás és az X-Faktor-os Hajdu Ikrek is egy újfajta eljárással, a Tanity-vel lettek január közepén csokibarnák. A teljes barnuláshoz, azonban le kellett dobniuk magukról a textilt. 

Az ember nem csak nyáron szereti, ha bőrszíne napsütötte, hanem télen is. Így vannak ezzel hírességeink is, akik egy újfajta módszerrel pár perc alatt elérték a kívánt barnaságukat. Egy szórópisztoly segítségével pillanatok alatt, több árnyalattal is megváltozott a bőrszínük. Ezt próbálták ma ki a New Marylin szalonban a jelenlévő sztárok.


VV Veronika párjával, VV Cristofel-lel együtt próbálták ki a Tanity módszert. Mindketten nagy szolárium rajongók, de a lefújás után elárulták, hogy ilyen barnák még sohasem voltak, és szinte szerelmesek a bőrszínükbe. A két celeb el sem mozdult egymás mellől, még egymáson is kipróbálták a szórópisztolyt, mindenki nagy örömére. A rendezvényen részt vett Simon Tamás többszörös EB és VB bajnok testépítő is, aki a versenyei kapcsán már kipróbálta a módszert. A bőrápolásban és a testépítésben is sok hasznos tanácsot adott a Való Világ két szereplőjének. Cristofel az elmondottak alapján rájött, hogy szeretne egyszer testépítő világbajnok lenni, így már holnap elkezdi az edzést.


Az X. Faktorból megismert Ikrek is szívesen kipróbálták, hogy milyen pár perc alatt lebarnulni. A lányok még nagyon fiatalok és szégyenlősek, így ők nem fürdőruhában, hanem rövidnadrágban és atlétában barnultak. Mivel a csajok még iskolások, így ők a legtermészetesebb színt választották. Nagyon örültek, hogy ez a legegészségesebb módja a barnulásnak, hiszen a lányok törekednek a természetességre.

 
Az eseményen részt vettek hazánk szépségkirálynői, Szunai Linda és Bertók Maya, valamint a legszebb hazai énekesnő, Széles Iza is. Mindhárom lány fantasztikusan nézett ki bikiniben. Csodás alakjukon tökéletesen mutatott a kreol bőrszín. A lányok végig izgulták egymás lefújását és össze is mérték, hogy ki nyert a barnulási versenyben. A szalonban lévő férfiak nagy örömére a csajok falatnyi bikinije nem takart sokat, így mindenki kedvére gyönyörködhetett bennük. Simon Tomi testépítő az egyik pillanatban fel is kapta Izát, hogy ő is ellenőrizze, hogy a fiatal énekesnő milyen pehelysúlyú lett, miután pár hónap alatt 16 kilót fogyott.


A Tanity módszert már az ország minden nagyvárosában ki lehet próbálni, ha valaki, így a tél közepén sem szeretne lemondani a napsütötte bőrszínről. 


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5831 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x