Csisztu Zsuzsa anyatükre
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Csisztu Zsuzsa anyatükre

Csisztu Zsuzsa anyatükre

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-20

Milyennek látja magát Csisztu Zsuzsa anyaként? És milyennek az a másik tizennégy közszereplő, aki Millner Judit Krisztina könyvében nyílik meg nekünk? 


Rendezvénynaptár
Az Anyatükör című kötetből mindez kiderül, hiszen sikeres hazai nők vallanak nekünk az anyaságról, szerelemről, párkapcsolatokról tizenöt fejezetben. A közreműködők közt olyan nagy nevek szerepelnek, mint Bálint Antónia, Bombera Krisztina, Csisztu Zsuzsa, Gubás Gabi, Holló Márta, Keleti Andrea, Malek Andrea, Mészáros Réka, Novodomszky Éva, Pokorny Lia, Soma Mamagésa, Szalay Kriszta, Szekeres Adrien, Szentpéteri Csilla és Ungár Anikó. Mi is ott voltunk a könyv bemutatóján, ahol Csisztu Zsuzsával beszélgettünk.

"Nagyon megtisztelő, hogy részese lehetek én is ennek a könyvnek. Egy olyan írás született, amiben az ember nem csak, hogy magára ismer, hanem olyan mélyen láthat bele a saját lelkébe, amire nem is gondolt volna az interjú-beszélgetések során. Ugyanezt érzem a könyv többi szereplőjénél is, hiszen eddig is ismertem őket, de a róluk szóló fejezeteket olvasva én is egészen új oldalukról láthattam őket. Szerintem a szerzőnek sikerült feltárnia ezen emberek életének olyan személyes részeit, amiket okkal nem osztanának meg szívesen újságírókkal. Úgy gondlom, hogy nagyon őszínte hangvételűre sikeredett ez a könyv" – nyilatkozta riporterünknek Csisztu Zsuzsa.

"Az ember először kicsit magáról beszél, arról hogy milyen volt gyerekként, az ő kapcsolata milyen volt a szüleivel, milyen mintákat hozott otthonról. Szóba kerül a párválasztás is, hiszen nagyon fontos megtalálni a megfelelő patnert. Meséltünk a gyerekeinkről is, hiszen az ember saját gyermeke megismerése során a saját lelkének olyan bugyrait is megismeri, amire sosem gondolt volna. A gyerekemben egy picit magamra is visszanézek" - osztotta meg stábunkkal a sikeres riporternő.


 
 
[ 2758 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x