Csisztu Zsuzsa: soha nem vezetném a Való Világot!
Címlap / Showbiznisz / Csisztu Zsuzsa: soha nem vezetném a Való Világot!

Csisztu Zsuzsa: soha nem vezetném a Való Világot!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Csisztut számos szerepben láthattuk már: amellett, hogy feleség és anyuka, volt más sportoló és riporter. A Tabu Tv azonban azt is megtudta, mi nem lesz soha: a Való Világ műsorvezetője. 

Csisztu Zsuzsának még válogatotti sportkarriere mellett indult tévés pályafutása. Eleinte a közszolgálati tévénél, majd az egyik kereskedelmi csatornán láthattuk. 2009-ben, a csatorna indulásakor került a Digisport csapatába, amelynek a mai napig tagja.

"Nagyon szeretem ezt a csatornát, nagyon jól érzem itt magam. Tényleg azt gondolom, hogy ha létezik az ember életében prémium minőségű munka- és feladatkör, akkor ezt most maximálisan élvezem a mindennapokban" – meséli Zsuzsa, aki még mindig megilletődöttséggel a hangjában meséli, ha olyan sportikonokkal beszélgethet, mint Erdei Zsolt, vagy az aranycsapat tagja, Buzánszky Jenő.

"Minden nap boldog lehetek, ha ebben az egyébként meglehetősen értéktelen dolgok felé haladó világban olyan értékes emberekkel van módom beszélgetni nap, mint nap, ami önmagáért beszél. Azt gondolom, hogy a sport önmagában olyan érték, amit nem kell magyarázni" – összegzi a műsorvezetőnő, hozzátéve, hogy ugyan a televíziózás számos területén kipróbálta már magát a közéleti-politikai műsoroktól kezdve a magazin- és hírműsorokon át az oknyomozó riportokig, mégis a sport világát érzi leginkább sajátjának.

"Ami a szakmai terveimet illeti, úgy érzem, a sport világában nagyon jól érzem magam, elvégeztem a jogi egyetemet, jelenleg egy sport szakjogászi képzésre járok, a tavalyi évben létrehoztam egy céget, aminek köszönhetően a távlati terveimbe kicsit a sportmanagerlés is bekerült, tehát úgy gondolom, még nagyon sok minden van előttem, és nagyon sok energiát fektetek abba is, hogy más irányokba is képezzem magam. Ahogy a média most kinéz, a sport és a sportmédia világa nem fog változni. Az az irány pedig, amit a nagy kereskedelmi tévékben látok, annyira nem vonz, hogy ha most megkérdeznéd, melyik műsorban szeretnék dolgozni, nem biztos, hogy tudnék egyet is mondani. Például Való Világ műsorvezető nem lennék soha!" – avatta be terveibe a tabutv.hu-ra klikkelőket Csisztu Zsuzsa.





Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3125 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x