Fluor: CD - minek? A letöltésé a jövő!
Címlap / Showbiznisz / Fluor: CD - minek? A letöltésé a jövő!

Fluor: CD - minek? A letöltésé a jövő!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

A Mizu-királyt a Red Bull Music Academy budapesti workshopján kaptuk mikrofonvégre. Lájk-jelentés 2012 - Tabu Tv módra. 

 

Rendezvénynaptár
Fluor Snow Pertivel valamint a DPS csapatát képviselő Dipával együtt vett részt az energiaital idei zenei workshopján, ahol az elektronikus és a klasszikus rapzene ütköztetését tűzték ki célul az idei moderátorok, Eckü a Hősökből, valamint az Eurovízióra készülő Compact Disco oszlopos tagja, Lotfi "Begi" Behnam. Az est külföldi sztárvendége TY volt, aki többek között a De La Soul csapatával vagy Talib Kweli hip-hop legendával is dolgozott együtt, és előadása végén egy órás koncerttel is megörvendeztette a rapzene rajongóit. Persze akik a magyar szócsavarásért jelentek meg a tegnapi workshopon, azok sem csalódtak: Fluor Tomiék a Csicskalángossal készültek az estére.

Az est egyik központi témája a cd vagy letöltés nagyon is aktuális kérdése volt - Fluort is erről faggattuk: "Nekem mindig az volt a célom, hogy minél több emberhez eljussak, hogy minél több ember megismerje, amit csinálok, ezért is értelmetlennek tartom, amikor emberek a youtube-on letiltatják a saját dalukat. Nincs azzal semmi gáz, ha elterjed, ha tudják hallgatni. Ma már nem vesznek annyian lemezt, mert nem discmannel járunk. Úgyis mindent felrakunk az mp3-lejátszóra, úgyis úgy nyomjuk" - mesélte a rapper, aki valószínűleg pont ezért nem is törekszik arra, hogy lemezeit fizikai formában is megjelentesse.

És vajon a letöltések előrenyomulása mellett van-e még arra esély, hogy egyszer újra divatba jöjjenek a CD-k? "Ez már nem fog visszajönni, teljesen fölöslegesnek tartom a harcot is ellene. Egyszerűen annyira megváltozott a formátum, az egész - számítógépen hallgatunk zenét, nincs igény rá, hogy fizikai formában is megvegyük, mert minek? Úgyis utána csak felrakjuk a polcra" - tudhattuk meg Tomitól, aki azért azt is elárulta nekünk, szokott még CD-ket venni - főleg az underground hip-hop körökből. Mint mondja: már csak respektből is.
 
 
[ 1233 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x