Karsai Zita turkálóból szerezi a fellépőruháit
Címlap / Showbiznisz / Karsai Zita turkálóból szerezi a fellépőruháit

Karsai Zita turkálóból szerezi a fellépőruháit

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

Mióta Karsai Zita karrierje berobbant a Megatáncnak köszönhetően, sok mindenen keresztülment. Többek között túl van egy váláson és nem rég költözött haza Dubaiból. 


Rendezvénynaptár
Karrierjén az elmúlt évek történései nem hagytak nyomot, még mindig pörgős életet él. Mielőtt hazatért Dubaiból, már elkezdett dolgozni egy Németországból kapott felkérésen: egy nagyszabású európai turnén vesz részt a jövőben. Magyar projektekből sincs hiány, vasárnap rendezik az egyik nagy termékgyártó cég által szervezett haj-showt, melyen Zita látta el a koreográfusi tevékenységet.

Ami a divatot illeti, Zita szerint nincs új a nap alatt. "Visszatérő korszakok vannak, azt gondolom és persze ezeket felturbózzák." A táncoslány szerint nagyon nagy változás soha nincs, mindig valahonnan ki kell indulni. A Megatánc felfedezettje elmondta, hogy követi a divatot, szeret öltözködni, szereti a szépet, de nem fordít rá túl nagy gondot. "Régen vásároltam turkálókban, legfőképp fellépőruhákat. Értelemszerűen magamnak nem veszek turkálóban ruhát." - mesélte a tehetséges táncos, hozzátéve, hogy nem az a klasszikus vásárlós csaj: ha megtetszik neki egy ruha, felpróbálja, megveszi és már megy is a dolgára - a shoppingolás nem az ő asztala.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1690 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x