Palcsó Tomi: egy énekes adjon magára!
Címlap / Showbiznisz / Palcsó Tomi: egy énekes adjon magára!

Palcsó Tomi: egy énekes adjon magára!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-04

Nők és a divat? Kéz a kézben. Férfiak? Nos, itt azért már megoszlanak a vélemények. Palcsó Tomit faggattuk, ő mit gondol a kérdésről... 

 

Tomival egy divatbemutatón futottunk össze, ahová párjával együtt érkezett - természetesen elsőként arról kérdeztük, férfiként hogyan viszonyul a divathoz? "Összességében voltam én már korábban is divatbemutatón, tehát nagyjából tudom, hogy mire számíthatok, és most úgy hozta kedvem, hogy eljöttem. Amúgy nem tudom, mennyire látszik, de azért úgy érzem, hogy érdeklődő típus vagyok a divat irányába. Szeretem, ha jól nézek ki, és eleve nem mindegy, hogy mi van az emberen - ezért megpróbálok foglalkozni a divattal. Ez szerintem hozzátartozik egy énekes mindennapi rutinjához is."

A második megasztár ezüstérmese azt is elárulta a Tabu Tv stábjának, bármennyire is divatos ma turkálókból vásárolni, ő személy szerint nem követi ezt a szokást. "Láttam már nagyon jó cuccokat, amiket turkálokban vettek mások, de igazából én talán gyerekkoromban voltam utoljára, azóta nem." Tehát kedves rajongók, ha kedvencetek vásárlás közben szeretnétek elcsípni, ne használtruha-boltok környékén keresgéljetek ;-)
 
 
[ 1603 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x