Szabó Győző golfütőt ragad
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Szabó Győző golfütőt ragad

Szabó Győző golfütőt ragad

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

A színész egy sportrendezvény alkalmával állt kameránk elé. Megtudtuk, az extrém sportokhoz nem különösebben vonzódik, ám egy kis laza ütögetésre mindig vevő. 


Rendezvénynaptár
"Én az utóbbi időben - tavaly kezdtem - a golfot szeretem űzni, mint sportot, mint kikapcsolódást. Az én rohanó, stresszes életemben nagyon jól tud esni egy kis pár órás séta és ütögetés - annyira nem vagyok profi, hogy a pályán játsszak. Amúgy egy nagyon nehéz mozgásfolyamat, mozgáskombináció a labda elütése. A sí az nem az én sportom, mert amikor síelni netalántán el tudnék menni, akkor biztos van valami színházi bemutatóm, és ezért nem tudok elutazni" - mesélte Győző a Tabu Tv riporterének.

Persze nem a golf az egyetlen különös pont a színész életében. Már pályája indulása is különleges, hiszen a Képzőművészeti Főiskolán végzett, színészetet sohasem tanult Győző már-már a véletlennek - és egy csaposi munkának - köszönhette első komolyabb színházi szerepét. Persze azóta sok víz lefolyt a Dunán, és számos filmszerepet is maga mögött tudhat az egykori reklámgrafikus: láthattuk többek közt a Valami Amerikában, a Kontrollban, a Rosszfiúkban valamint a Magyar vándorban is.

Természetesen afelől is érdeklődtünk, hol láthatjuk legközelebb Győzőt: "Most lett bemutatva a Szentivánéji álom Szombathelyen. December másodika óta gyakorlatilag száműzetésben voltam Szombathelyen, most jöttem haza március elején - tehát az idei szezont úgy ahogy van, bebuktam - és aztán kezdődnek a Beugrók."


 
 
[ 1179 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x