Dopeman: pornó-rap és politika
Címlap / Showbiznisz / Dopeman: pornó-rap és politika

Dopeman: pornó-rap és politika

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Hazánk alternatív államfőjét az Erotika Expo sajtótájékoztatóján kaptuk mikrofonvégre. Nem csak azt tudtuk meg, mivel készül a kétnapos rendezvényre, de betekintést nyerhettünk politikai programjába is. 

 

"Kint leszek, átadok pornó Oscar-díjakat, egyébként pedig a Dopeman Tv-vel fogunk forgatni - egy teljesen más oldalról fogjuk bemutatni az erotika kiállítást. Kicsit bele akarok látni abba, hogy az erotika-iparban dolgozó emberek hogy élik meg ezeket a változásokat, illetve azt a szituációt, amiben most az ország van. Én egy befogadó ember vagyok, és a nép minden tagjának az ölemben a helye, így az erotika-iparban dolgozó lányoknak is" - összegezte Dope az expón betöltött szerepét némiképp kétértelmű hangsúllyal.

Megtudtuk, a szabadszájú rapper fel is lép a rendezvényen, valamint egy klipet is forgat elsősorban azon rajongói kedvéért, akik eltávolodtak a megkomolyodott Pityinger Lacitól. "Nagyon sokan hiányolják a "régi" Dopemant - azt hiszik, hogy teljesen megkomolyodtam és politikus lettem, ami valamilyen szinten igaz, mert nagyon mozgatnak a közéleti dolgok is, és nyilván borzasztó aggodalommal figyelem az ország sorsának alakulását - de a régi hívek kedvéért csinálok egy pornó-rap számot, és ahhoz forgatunk egy videóklipet."

"Úgy tekintek magamra, mint egy harcosra. A harcos életének a vége az, ha megszűnik a motiváció. Egy ilyen fajta ember, mint én, sosem lehet elégedett, mert akkor nem lesz motivált. Szerencsére sosem vagyok elégedett: annyi pénzt még nem tudtam keresni, amennyit szeretnék keresni, és persze ennél vannak jobb céljaim is - valóban érdekelnek azok a folyamatok, amik jelenleg vannak az országban. Én elsősorban azért csinálok mindent, mert azt akarom, hogy nekem jó legyen. Rájöttem arra az érdekes dologra, hogy nekem akkor jó, ha a többi embernek is jó: ezért azt szeretném, hogy mindenkinek legyen f***sza!" - hallható a Tabu Tv videójában.








 
 
[ 2490 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x