Nyári Aliz: lehet férjhez se megyek - a zenét választom!
Címlap / Showbiznisz / Nyári Aliz: lehet férjhez se megyek - a zenét választom!

Nyári Aliz: lehet férjhez se megyek - a zenét választom!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-02

Az X-Faktorban feltűnt lányok gőzerővel dolgoznak: év elején jött ki első önálló daluk, a klippel is megtámogatott Éld át! - azonban Edit és Aliz továbbra sem ülnek a babérjaikon. Aktuális Summer Sisters infók Tabu Tv módra! 

 

"Minden nagyon jó! Most volt a dalunknak a premierje, amit nagy szeretettel fogadott a közönség, és ami nagyon nagy dolog számunkra, hiszen igen régóta vártunk erre, és már készülünk is a következő dallal" - árulta el Edit, hozzátéve, hogy a heteken belül rádiókba kerülő szerzemény összességében az első sláger vonalát követi, bár a hangszerelésben több szerep jut majd a zongorának.

A fiatalabb Nyári lány hozzátette, készülő albumukban sokan segédkeznek - főleg zongorista édesapjuk - mégis igyekeznek önállóak maradni: "Ez a mi utunk. Mi szeretnénk kijárni, és nem egyszerű dolog nekünk se - még talán sokkal nehezebb is ezáltal, hogy ő ismert." És ha már ismertség - elmaradhatatlan a kérdés, miként oldják meg a lányok, hogy egyre több műsor termel ki tehetségeket? "Az igazi verseny a verseny után következik. Minél több saját dal - csak ezzel lehet fent maradni."

És mi újság a fiúkkal? - tette fel riporterünk a kérdést, amire a lányok nevetve csak annyit feleltek: "Mindig mondjuk, hogy mi a zene szerelmesei vagyunk." Persze riporterünk nem hagyta annyiban a dolgot, mondván, hogy a zenéhez mégsem lehet feleségül menni! Aliz válasza minderre csak az volt: "Lehet, hogy nem fogok feleségül menni senkihez! Ez még a jövő zenéje. Most tényleg annyi minden van, a lemezfelvétel, az új dalunk, főiskolán most diplomázok - úgyhogy most tényleg erre szeretnék koncentrálni." 
 
[ 2057 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x