Fluor és Brasch Bence: zúzunk az éjszakában!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Fluor és Brasch Bence: zúzunk az éjszakában!

Fluor és Brasch Bence: zúzunk az éjszakában!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-13

Hogy bulizik Fluor Tomi és Brasch Bence? Egy mozgalmas péntek estén ennek járt utána a Tabu Tv riportere. Lássuk! 


Rendezvénynaptár
A két srác az interjú teljes hossza alatt elemében volt: Bence, miután elunta Fluor hosszúra nyúlt monológját a lányokról, jelezni kezdett - azonban most figyelmeztetnénk kedves siketnéma nézőinket, hogy mi bizony nem vállalunk felelősséget a Csillag Születikben feltűnt énekes "kommentjeiért" - Tomi pedig már a felkonf alatt rágóval zsonglőrködött, amire később fel is hívta a kevésbé szemfüles Tabu Tv-fanok figyelmét. Összegezve: pillanatok alatt igen jó hangulat kerekedett.

Ennek ellenére - mint megtudtuk - Brasch Bencének nem sokszor van alkalma buliba menni, hiszen idejének nagy részét a különböző próbák teszik ki. "Imádok próbálni, és imádok színházba dolgozni, de nagyon ritkán jut időm kikapcsolódni, meg bulizni. Ez most pont egy olyan nap, amikor el tudtunk jönni a Tomival." És persze milyen egy buli lányok nélkül?! Ugyan Bence megtalálta párját Lola személyében, de Fluor még szabad préda. Persze csajozni nem szokott. A lányok - mint meséli - csak jönnek... "Bírom a kapucnis lányokat továbbra is, de a lényeg, hogy legyen valami varázsa, legyen valami, ami magával ragad. Szeretem, ha valaki tök hülye - nagyjából úgy, mint én!"

Azért egy kicsit a közelgő nyár terveiről is faggattuk a két srácot. Brasch Bence a Miskolci Operafesztivált célozta meg egy új darab főszerepével, valamint egy új klipet is ígért stábunknak, Fluor pedig jó pár videó mellett egy saját tehetségkutató beindítását, valamint egy igazi bulis Balaton-körüli kerékpártúra megszervezését tervezi. Kell ennél több?


 
 
[ 1544 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x