Demcsák Zsuzsa: farmeros-tornacipős csajszi vagyok!
Címlap / Showbiznisz / Demcsák Zsuzsa: farmeros-tornacipős csajszi vagyok!

Demcsák Zsuzsa: farmeros-tornacipős csajszi vagyok!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ki gondolta volna? La Nerella szerdai divatbemutatóján azonban erre is fény derült. 

A Mokka műsorvezetőnője továbbra is bomba formában van - riporterünk elsőként arról kérdezte, minek köszönheti tökéletes alakját. Mint Zsuzsa elmondta, mégsem igaz a régi mondás, miszerint nem a ruha teszi az embert, hiszen nagyon örül, hogy az estére egy La Nerella darabban érkezhetett: "Kaptam egy gyönyörűszép ruhát, ami azért is jó, mert nagyon kényelmes, nagyon nőies - és ilyenkor az ember jól érzi magát!" Az egyedi tervezésű ruha kiválasztását hosszas keresgélés előzte meg a divattervező munkái közt, de végül csak meg lett "az igazi" - mint azt a MOM Kultúrközpontban szerda este megjelentek láthatták is.

"Egyáltalán nem követem a divatot - nálam nincs is olyan, hogy tavasz van, vagy ősz, és akkor vásárolni kellene különböző darabokat. Nekem ilyen örökérvényű darabjaim vannak, amikhez aztán veszek egy-két kiegészítőt, és akkor úgy tűnik az egész, mintha teljesen új lenne a ruhatáram" - árulta el a Tabu Tv nézőinek az ex-modell, aki annak ellenére, hogy nem él-hal az aktuális trendek követéséért, úgy gondolja, egyre jobbak a magyar tervezők, egyre több a világszínvonalú ötlet - amihez sok esetben már csak a megfelelő tőke hiányzik.

A rendkívül nőies megjelenésű Demcsák Zsuzsa meglepő ténnyel gazdagította ismereteinket: elárulta, a hétköznapokban, "civilként" egész más darabokat részesít előnyben, mint amit a tv-képernyőn megszokhattunk tőle: "Farmeros, tornacipős, szandálos csajszi vagyok, aki rohangál egész nap - inkább ilyeneket viselek" - hallhatják a tabutv.hu-ra klikkelők.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2404 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x